Close

Zo Geknoopt: deel 3. Om het af te leren…

Het is voor u wellicht geen verrassing dat ik helemaal verzot ben op ‘Just Knot It‘, het jurkpatroon van Mind The Whale. Het heeft nét dat tikkeltje extra en vermits het goede weer in ons Belgenlandje voorlopig nog van geen ophouden weet, besloot ik om alsnog eentje te maken. Eén speciaal voor de eerste schooldag!

Ik koos uit mijn voorraad dat ene speciale flamingostofje dat ik ooit overzee scoorde. Het is zowaar een van de mooiste stofjes die ik ooit zag, dus ik wou dit bezegelen met het perfecte patroon. Om nog lang te kunnen genieten van het jurkje, maakte ik het een maatje groter dan de vorige jurk. Op die manier kan ze hem volgende zomer ook nog aandoen.

Ik combineerde het flamingostofje met een zalmroze stofje van bij Stof&Co, fluogroene paspel en voerde met een katoentje met denimlook dat ik kocht bij Bellelien.

Zoals je ziet is deze maat nog wat ruim voor Lara, dat vertaalt zich vooral in het ietwat open staan van de ruguitsnijding.

Ze is klaar om in stijl die eerste schooldag tegemoet te gaan! (Al was ze helemaal niet zo tevreden toen bleek dat dat inhield dat het kleedje na de fotosessie terug aan de kapstok moest)

1 thought on “Zo Geknoopt: deel 3. Om het af te leren…

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: