Close

Yoho yoho, a pirate’s life for me!

For English, scroll down

Toen we een brief kregen dat Lara’s klas deelnam aan een sportdag met piratenthema, realiseerde ik me dat ze niet direct iets had dat sportief genoeg was in piratenstijl. Met het idee dat we altijd iets nieuw in de verkleedkoffer kunnen gebruiken besloot ik een T-shirt te maken. Ik nam er Nore van Compagnie M bij en ging aan de slag met de meest eenvoudige versie. De stof is een hele soepele, lichte tricot die ik kocht bij Lanalotta.  ’t Idee was om er een ‘marcelleke’ onder te dragen, voor een sportieve look, zeker met de wijdere hals, maar een wit T-shirt was het enige dat ik voorhanden had, dus moeten we het daar maar even mee stellen. Om de outfit volledig af te maken nam ik een restje van de gnomeville stof uit mijn voorraad en gebruikte het als bandana. Hallo piraatje!

Follow


When we received a letter from school that Lara’s class would participate in a pirate themed sports event, I realised that she didn’t really have anything ‘piraty’. I decided to make a Nore T-Shirt. I bought the fabric for this shirt at Lanalotta. To finish her outfit I picked a piece of dotted fabric from my stash to knot it around her head. Hello pirate! 

10 thoughts on “Yoho yoho, a pirate’s life for me!

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: