Close

Welcome Lovely Lucie!

Op 5 augustus werd ik voor de allereerste keer tante van een prachtig nichtje! Uiteraard kon ik mezelf niet bedwingen om voor haar even achter de naaimachine te kruipen. Ik besloot een kiind jumpsuit te maken voor haar en haalde uit mijn stofjesvoorraad deze prachtige french terry met visjes van See you at six playtime tevoorschijn. Wat hou ik van die zachtroze ondertoon! Een streelzacht stofje voor een wolk van een baby, meer kan ik daar niet aan toevoegen.

Mijn plan was om metalen knippertjes toe te voegen als sluiting, maar ik had er net eentje te weinig. Ik ging dus snuisteren in mijn kamsnapsverzameling en haalde daar perfect passende kamsnaps uit. Ik ben niet zo’n fan van kamsnaps, maar het lukte me deze keer goed om ze er in te krijgen. Enkel het opendoen van de snaps zal met de nodige voorzichtigheid moeten gebeuren.

Patroon: kiind jumpsuit (gratis)
Stof: Fish van de See you at Six Playtime collectie met bijpassende boordstof, beide gekocht bij Bellelien

Follow


On August, 5th I became an aunt for the first time. I decided to make a little gift for my newborn niece Lucie! I used the free pattern of the kiind jumpsuit and pulled my recently purchased See you at Six fabric out of my fabric closet. The soft pink undertone and the softest french terry I ever felt make this perfect baby material! Welcome in our family Lovely Lucie! 

Pattern: kiind jumpsuit (free)
Fabric: Fish from the See you at Six Playtime collection with matching ribbing, both purchased at Bellelien

18 thoughts on “Welcome Lovely Lucie!

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: