Close

Webshops getest: januari 2017

Ik ben een online shopper. Ik laat me vaak verleiden door foto’s op sociale media en af en toe zwicht ik er ook voor. Vaak zie ik de vraag passeren of dit wel betrouwbaar is. Wel, ik deel graag mijn ervaringen met u. In januari deed ik heel wat aankopen online (met de solden, véél te verleidelijk). Deze aankopen deed ik bij volgende winkels.

(Een kleine noot: ik word NIET gesponsord door deze winkels, ik bekostigde mijn aankopen zelf en ik verkondig mijn eigen mening. Wie mij wel wil sponsoren met stofjes, graag! Laat u vooral gaan! Mijn echtgenoot zal u dankbaar zijn.) 

Bellelien: By far één van mijn favoriete webshops. Het assortiment sluit naadloos aan op mijn smaak en ik moet me dan ook steevast inhouden om er geen fortuin te spenderen. Ook qua service en communicatie is dit een topper. Op mijn verlanglijstje daar staan nog heel wat stoffen.

Cousette ontdekte ik in mijn zoektocht naar stoffen van Liberty of London. Ze beschikken over een heel ruim aanbod daar! Ik heb er een aantal klaar liggen om te verwerken binnenkort. Nu enkel nog nadenken over welke patroontjes ik ervoor zal gebruiken. Dit is een buitenlandse webshop waardoor de verzendkosten mijns inziens toch wel wat oplopen. Doorgaans doe ik dit niet zo vaak omwille van die extra kost, maar af en toe zijn stofjes gewoon té mooi om te negeren.

Bij Muikemies vond ik nog een aantal stofjes die ik zocht voor 2 zomernaaisels op mijn programma… Benieuwd? Stay tuned! Vlotte levering, geen problemen mee gehad!

Bambiblauw deed ik aan tijdens de solden. Er sloop een klein (maar begrijpelijk) foutje in mijn bestelling, maar deze werd zonder probleem rechtgezet. Topservice! Bambiblauw blijft ook één van mijn favorieten omwille van hun eigen stoffencollecties. Niet alleen de Happy Nature-reeksen vielen hier in de smaak, ook de samenwerkingen met Melkbrigade en Eva Mouton zijn voor mij een schot in de roos.

Georgette ken ik al even en ik bestelde er in het verleden ook al een aantal keer. Ik hou van de visie achter deze webshop.

Bij Georgette vind je enkel de hoogste groene kwaliteit. Om dit te verzekeren zijn alle stoffen in het bezit van het GOTS label. Dankzij dit label herken je direct een product dat vanaf het katoenzaadje tot en met het volledig afgewerkt product voor 100% ‘proper’ gehouden is.

Ik kocht er 2 prachtige double gauzestoffen na het zien van een prachtige jurk bij haar!

Mon Depot blijft een beetje dé place to be voor kledingstoffen van bepaalde merken. Toen ik zag dat de stoffen van Wolf & Rita bij haar te koop zouden komen was ik dan ook redelijk extatisch! Ik was dol op die stof met pluimen. Ik bestelde dan ook ineens genoeg metertjes (!) om héél mijn kroost te voorzien van gevederde naaisels. Nu nog mijn karakter uit de goot rapen zodat ik de schaar in dat prachtige stofje durf zetten!

 

4 thoughts on “Webshops getest: januari 2017

  1. Ik ken het gevoel. Zo lekker verleid worden door al die mooie foto’s…
    Bij Georgette heb ik bog niets besteld, maar het staat wel op mijn to do lijstje 😉
    Benieuwd naar je creaties…

  2. Tof tof tof! De meeste kende ik al en staan ook op mijn lijstje toppers, maar enkelen nog niet, bedankt dus voor de tips! En ik kijk al uit naar je creaties met al dat moois!

    1. Ze niet kennen is eigenlijk goed voor de portemonnee… Maar soms zijn dingen gewoon te mooi om voor jezelf te houden hé 😉

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: