Close

Dit was Juli 2017

Juli was op privévlak geen al te beste maand. Naast mijn al sputterende lijf kwam er ook nog een en ander op mijn schouders terecht waardoor ik mijn prioriteiten echt even moest herbekijken. Gelukkig blijft het naaien de ideale uitlaatklep.

July wasn’t the best month for me. Due to some rather personal problems (don’t worry, I’m fine!) I had to reset my priorities. I decided not to jump into wild and new adventures, but go with the flow. I did have to finish some projects that were lined up, but as it turned out, sewing them was really therapeutic for me.

GENAAID / SEWN

Double Zip Pouch – LBG Studio

Vergeet ook niet dat je nog tot zondag kan deelnemen aan mijn GIVE AWAY van dit patroon!

Cosmo dress – Sewpony (#1)

Cosmo dress – Sewpony (#2)

Explorer Tote – Noodlehead (binnenkort op de blog/soon on the blog)

Valerie dress – Erika Van Dinther & Sewlisi

Met 5 naaisels afgelopen maand mag ik helemaal niet klagen!

I’ve sewn up 5 projects in July. Not that bad! 

Ongebruikte patronen / New patterns used

Ik maakte de volgende patronen voor het eerst / I’ve used the following patterns for the first time

Stashbusting

  • In: 49
  • Uit: 71
  • Gekocht & verwerkt: 26

Ik zwichtte voor 2 stofjes afgelopen maand en dat ondanks de solden. Superbraaf van mij!

This year I’ve bought/received 49 fabrics, used 71 fabrics and used 26 fabrics within a month after buying them so far! 

Follow

4 thoughts on “Dit was Juli 2017

  1. Amai, je mag zeker niet klagen. Ik raakte hier, denk ik, slechts aan één stuk. En simpele sweater dan nog… Jammer dat het lijf tegen sputtert, neem maar voldoende tijd!!

  2. Ondanks de tegenwerkingen van je lijf heb je prachtige dingen gemaakt. Vol bewondering kijk ik naar je tassen. En niet alleen dat. Ook heb je je stofvoorraad stoffen weten terug te dringen. Chapeau.

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

%d bloggers liken dit: