Close

Vijgen na Pasen

Dat ik niet vies ben van een sterk staaltje uitstelgedrag, dat weet de trouwe lezer hier wel.
Reeds in mei knipte en plakte ik het Moianopatroon van Straightgrain. Het was iets met liefde op het eerste gezicht. Helaas had ik wat drempelvrees voor het patroontje, omdat ik voor het eerst een deelbare rits zou moeten inzetten. Het patroontje schoof ik opzij voor andere projecten en plots was het al september. Op een van onze StikNieNau² naaicafés begon ik er dan toch aan, het was immers nu of nooit. Afgelopen weekend werkte ik het geheel af. Gelukkig is het nog niet onmiddellijk té koud, dus Lara kan het nog wel even aandoen.

En die drempelvrees? Die was voor niks nodig! De handleiding loodste me vlot door alle stappen heen!

Buitenstof: Shetland Flanel Peach – Robert Kaufman, gekocht bij Bellelien
Voeringsstof: een favorietje uit eigen voorraad!

2 thoughts on “Vijgen na Pasen

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

%d bloggers liken dit: