Close

Uitstel, maar geen afstel

Juli 2017…

Zo ver moest ik teruggraven in mijn archieven om te zien wanneer ik alle voorbereidingen voor deze Jack van Zonen09 trof. Net als deze Ole ging hij ook mee op naaiweekend (2 keer zelfs) en werd helemaal niet genaaid om toen gewoon vergeten te worden. Tot ik een maand geleden bij het koortsachtig zoeken naar mijn uitgetekende patroondelen voor de Explorer tote op een bak stootte waar ik ooit eens vanalles ingooide. Zo ook het ziplockzakje met dit patroon (én de patroondelen van de Explorer tote trouwens… Ik ben zeer goed in het terugvinden van dingen in de chaos die ik veroorzaak 😉 )

Gelukkig had ik bij het terugvinden van deze patroondelen wat tijd en naaigoesting en besloot ik prompt om het geheel in elkaar te naaien. Het was géén piece of cake, al lag dat eerder aan mij dan aan de handleiding denk ik. Ik vloekte, gooide het opzij en deed daags nadien verder met een fris hoofd om in te zien dat ik eigenlijk niks verkeerd deed en al dat vloeken dus voor niks nodig was geweest.

Een kap, rugsplit, afgeronde voorpanden en paspelzakken vatten de diverse opties wat samen denk ik. U kan bij deze ook onmiddellijk inzien waarom ik geen spijt heb dat ik kledij vaak een maatje groter maak dan ik initieel zou doen. Zelfs na een jaar stof liggen vergaren, past Noah nog in deze Jack, al mag hij er geen dikke trui onder aandoen. Helaas is deze Jack een zomerversie en ligt hij nu opnieuw aan de kant voor volgend jaar. Ik kus beide pollekes dat ik nog een zoon heb trouwens, ingeval het binnen enkele maanden toch écht te klein zou zijn voor de oudste.

Patroon: Jack – Zonen09
Stof: Ik geloof dat ik de buitenstof ooit bij Galleryfabrics kocht, de voering bij Lanalotta

4 thoughts on “Uitstel, maar geen afstel

  1. Eigenljk kon je timing niet beter zijn hé, nu past de jas perfect. Anders bleef hij misschien in de kast hangen en geraakte hij in de vergetelheid. En daar is hij écht wel te mooi voor.

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: