Close

Twinnende zonen in Zonen09

For English, scroll down

Ik vermeldde al eens dat mijn jongens wel wat zomers gerief in hun kleerkasten kunnen gebruiken. Het feit dat ik nog bergen tricotstofjes heb liggen die ik nu toch wel langzaamaan wil opwerken (of weggeven/verkopen) door het opgroeien van mijn kroost en de liefde voor bepaalde stoffen die ondertussen wel wat bekoeld is, leent zich dus perfect voor wat bandwerken. En met welke patronen kan ik die zonen van mij nu meer plezieren, dan de patroontjes van Zonen09? Ik diepte dus nogmaals mijn Billiepatroon op. Uit mijn voorraad haalde ik de prachtige Off beetle mint jersey van -jawel- Zonen09. Met die stof had ik onmiddellijk een klik. Oorspronkelijk had ik het plan om er een Wolf-pyjama uit te maken, maar kijk, ’t kreeg een andere bestemming.

Ik maakte 2 Billies met raglanmouwen en combineerde de stof met een oranje boordstof, een perfecte combinatie als je ’t mij vraagt! Zo’n raglanshirt, dat verwerkt echt zeer snel. (Zelfs al ga ik voor de dubbele afwerking: eerst naaien, dan overlocken)

Wist je trouwens dat Sharon binnenkort haar nieuwste patroon Jack lanceert? En een nieuwe stoffencollectie? Ik kijk er alvast heel hard naar uit. Afgaand op haar andere patronen en stoffen zal ook dit weer een schot in de roos zijn.

Follow


Since I’m still trying to reduce my fabric stash and my boys need some extra summer clothes, I made them matching T-shirts. I used the Billie pattern of Zonen09. The Off beetle mint jersey is from the fabric collection of Zonen09. I combined the fabric with an orange rib knit fabric. I love this pattern as it is an easy project. Both T-shirts were finished in no time. 

10 thoughts on “Twinnende zonen in Zonen09

  1. leuke combinatie en mooie tshirts. Gebruik je stofjes maar vlug op want voor je het weet willen ze het inderdaad niet meer. Ik heb er zo nog enkele liggen in mijn kast die niet meer in de smaak vallen.

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

%d bloggers liken dit: