Close

Tintin blogtour: Er was eens een stofje… (+Give Away)

Er was eens een stofje… en dat stofje werd een favorietje. Zo favoriet dat ik daar quasi heel de rol van kocht (enfin, dat is lichtelijk overdreven, maar laten we stellen dat ik hier toch wel heel wat meterkes van aankocht). Want aja, het stofje is neutraal en ik had daar zoveel ideetjes mee. Dat stofje werd ondertussen een tas, een jas, een portemonnee, een handtasje, een verzorgingstas, een deel van een jurkje… en nu ook een TinTin-short! (Ge ziet, ik ben misschien wel al eens impulsief, maar het was WEL een geslaagde aankoop)

Vandaag is het eindelijk zover. Het Tintinpatroon is eindelijk beschikbaar! Iris van Iris May patterns, (oftewel Oekeboeleke) haalde alles uit de kast en lanceerde een nieuw patroontje. Dit Tintinpatroontje is een betaalpatroon, maar daarvoor krijgt u ook echt wel waar voor uw centjes. De mogelijkheden zijn talrijk én de pasvorm is geweldig. Lara, draagster der meisjesachtige rokjes en jurken, gooide prompt alle wensen naar meer rokjes overboord en vroeg eiste  de uitbreiding van haar shortjesassortiment (dat tot nu toe beperkt was tot 2 sportbroekjes en 1 jeansshortje).

Ik zette (nogmaals) de schaar in mijn favoriete denim met gouddraadstofje en koos voor de optie met gerimpelde tailleband en striklint. Dit patroontje naait echt zo vlot in elkaar. Ideaal om als bandwerkprojectje te voorzien op een naaidag/naaiweekend. (Wat ik zelf ook van plan ben)

Het Tintinpatroon is vanaf nu beschikbaar in de webshop.

Maar dat is niet alles… Gedurende deze Tintin blogtour maak je dagelijks kans op het winnen van een patroontje. (6 dagen blogtouren maakt dus 6 patroontjes!)
Deze Give Away loopt op Instagram gedurende de blogtour en loopt af op 20 juni om 00u.

Wat dien je daarvoor te doen?

 1. Ga naar mijn Instagrampagina
 2. Volg mijn IG-pagina @flaflinko
 3. Volg @irismaypatterns
 4. Plaats een reactie en tag daarin 2 vrienden

Per dag gooien alle deelnemers aan deze give away hun geldige reacties in 1 grote pot en loot Iris daaruit één gelukkige deelnemer. Meedoen bij meerdere bloggers geeft dus extra winstkansen.

Neem voor meer (Tint)inspiratievandaag zeker ook een kijkje bij volgende straffe blogmadammen/ IG’ers:

DeboraStannelBy Eva MariaZowiezo handmadeVan JansenWouke

 

5 thoughts on “Tintin blogtour: Er was eens een stofje… (+Give Away)

 1. Een veelzijdig stofje! Dankzij jou heb ik er ook een couponnetje van liggen. Ik wilde het verwerken in een tas, maar nu ik dit zie, begin ik toch te twijfelen… Je zal het vroeg of laat wel zien verschijnen op onze blog :-).

  Alweer een toppertje, wat moeten je kinderen toch blij zijn met zo’n getalenteerde mama.

 2. omg zo mooi! en dat stofje is idd zooooo veelzijdig!
  ik denk dat ik Rosalie ook wel overtuigd krijg van shortjes als ik haar dit laat zien ❤

  1. Als jij Metie MJ eens de heupomtrek en taille van Rozemietje geeft, dan wil Metie MJ vast een tweede blingversie voor Rosalie maken.

 3. Een heel leuk shortje! Ik maakte voor mezelf ook een short uit dit stofje en ben stiekem blij dat het niet voor de kindjes was, dat ze er niet uit zouden groeien, maar ik het dus nog lang kan aandoen! 😀

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: