Close

Straightgrain Mix ’n match met Laure & Tinny

Straightgrain en ik, dat is een match… Ik ben heel erg fan van de patroontjes van An, de pasvorm zit schitterend bij Lara. Na 3 standaard Laures (hier, hier en hier te bekijken), wou ik eens iets anders. Ik speelde met het idee om het qipao-bovenstuk te combineren met een rimpelrok en mixte en matchte wat patroondelen van Laure en Tinny. Het resultaat kan u hieronder bewonderen.

Straightgrain and I are a match… I’m very fond of An’s patterns. The fit is perfect for Lara.
After 3 basic Lauredresses, (you can watch them here, here and here) I wanted to do something different. I decided to use the qipao-top combined with a ruffled skirt and started to mix and match the pattern pieces of the Lauredress and Tinnydress with the following result.

Deze prachtige stof van Art Gallery kocht ik bij Bellelien. Ik was op slag verliefd vanaf het moment dat ik ze zag, maar stelde de aankoop uit omdat ik toch al een behoorlijke voorraad roze stofjes in mijn stash had. Je ziet dat mijn verzet uiteindelijk toch bezweek.

I bought this Art Gallery fabric at Bellelien. I was in love with the fabric from the moment I first saw it, but because of the amount of ‘pink’ already present in my fabricstash, I didn’t want to buy it at first. But you can see that I succumbed at one point. 

Ik hou wel van deze combinatie met een strakke bovenkant en zwierig rokdeel. Voor herhaling vatbaar!

I love this combination of the sleek top, with the more girly, playful skirt.

Deze jurk is echt een ideale lente/zomerjurk. Lara wou hem echter graag aanhouden en ik combineerde ‘m met een blauwe cardigan en blauwe kniekousen. Een leuke combinatie vind ik zelf!

It makes the ideal dress for spring and summer, but Lara loves it so much that we decided to combine it with a blue cardigan and blue kneesocks. 

At the end of our little photoshoot, Bas decided to drop in. I made the cutest pictures of my 2 youngest posing together!

I guess this dress will be my last Laure for a while. I have a few exciting projects in the future (and not as much time as I would like to have). But, you never now… Maybe the urge for making a new one will be so high that I just will have to make another one again. Time will tell . Which one of the Laure dresses I made is your favorite?

Toen we de laatste foto’s namen kwam Bas ons vergezellen. Ik slaagde erin om enkele supermooie foto’s te trekken van mijn 2 jongste schatten samen.

Zo… Ik denk dat dit voorlopig wel even mijn laatste Laure wordt. Ik heb immers nog heel wat leuke projectjes op stapel staan (en niet zoveel tijd als ik zou willen). Maarrr… ’t bloed kruipt nog altijd waar het niet gaan kan, dus zeg nooit nooit! En? Welke is jullie favoriet onder de Laures die ik maakte?


(Stoffen in: 23; Stoffen uit: 15; Gekocht en verwerkt: 4)

4 thoughts on “Straightgrain Mix ’n match met Laure & Tinny

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: