Close

Stik Belgique Blogtour – Week 4 + Give Away

Hier zijn we alweer met week 4 van Stik Belgique, het einde komt stilaan in zicht. Wat vonden jullie er tot nu toe van?

Opnieuw trommelde ik heel wat blogsters op om hun Stik Belgique-naaisel te delen. Neem gerust een kijkje op hun blogs.

Kaatjenaaisels

Katrien zorgt niet alleen voor sponsoring deze week, maar ook voor een prachtige creatie! Zoals altijd weer prachtig in al z’n eenvoud!

Khadetjes

Super-Sarah had grootse plannen, maar vroeg me of het kwaad kon wanneer het ‘iets minder’ zou zijn. Wat blijkt? Iets minder uit de mond van Mevrouw Khadetjes mag je best wel met een korreltje zout nemen.

Lily & Woody

Sylvia’s creaties en foto’s staan steeds volledig op punt en geloof me… ook deze keer stelt ze verre van teleur!

Stoffenspulletjes

Anske toont ons met dit pareltje uit ‘Mijn Tas’ dat ook de accessoirepatroontjes goed vertegenwoordigt zijn in ons Belgenlandje!

Nononsonsmoms

Ik ben een groot fan van de naaisels van Nononsonsmoms An. De outfits en stoffencombinaties die zij maakt zijn er steevast waar ik zeer blij van word. (En een tikkeltje jaloers, want ik zou de stuks die vanonder haar naaimachine rollen zo kopen in de winkel.) Ook deze keer word ik wel heel erg vrolijk van haar blogtourdeelname voor Stik Belgique. An maakte een prachtige outfit met 2 toppatronen van Zonen09.

So Popo Sew

Marie-Paule blijft me als blogster steeds bij als degene die een zeer uitdrukkelijk eigen twist geeft aan al wat ze maakt. Ook deze keer nam ze een Belgisch patroontje en stof ter hand en gaf er een geheel eigen twist aan.


Marieke Falderieke

Marieke is een goede vriendin van mij die pas onlangs begon met bloggen. Maar goed ook, want Marieke maakt prachtige kleren voor haar 3-koppige kroost. Zij toont ons 2 prachtige StraightGraincreaties!

Tenslotte mag ik ook deze week 2 patronen weggeven van Belgische bodem.

Van Compagnie M mag ik een patroon naar keuze weggeven. Compagnie M. vond zijn oorsprong 4 jaar terug, op het moment dat ik zo wat ‘op dreef’ begon te geraken. Ik weet nog goed hoe ik helemaal verliefd was op de Louisa jurk, die ik toch wel in verschillende versies heb gemaakt voor Lara. (Met het nodige gefoeter soms, want vanzelf ging het niet altijd.) De liefde voor Marte’s patronen is blijven duren door de jaren heen. Zo maakte ik ook de Charles pants, Frederique dress, Nore, Julia sweater en nog veel meer! Afgelopen jaar ontmoette ik Marte voor het eerst op een workshop bij Lanalotta. Een heel lieve, gedreven madam! Ik hoop dan ook dat we van haar nog veel meer moois zullen zien de komende jaren.

Katrien van Kaatjenaaisels gooit op haar beurt een exemplaar van haar Nena-patroon in de prijzenpot. Die Nena, die staat hier op mijn lijstje sinds de dag dat hij gereleased werd. Het patroon ligt zelfs al geknipt, tijd dat ik er eens aan begin zou ik denken. Het is alvast een potentiële kanshebber voor een communiejurk voor Lara volgend jaar. (Jaja, ik ben daar dus al over aan het brainstormen) Maar uiteraard kennen jullie ook de Tulip top en jurk die Katrien in samenwerking met Eva maakte én de Vienna jurk die ze samen met Isabel op ons los liet!

Alweer 2 toffe prijzen dus. Waag jullie kans via deze rafflecopter. Vergeet niet om in een reactie op deze blogpost te vertellen naar welke prijs je voorkeur uitgaat.

a Rafflecopter giveaway

Volgende week ronden we Stik Belgique af in stijl, want dan laat ik opnieuw een editie van Let’s Sti(c)k Together op jullie los. Een editie die helemaal in het teken staat van Stik Belgique… Ik ben alvast benieuwd wat de deelnemers dan in petto hebben. Jullie?

Follow

50 thoughts on “Stik Belgique Blogtour – Week 4 + Give Away

  1. Ik zou er eens eentje voor mezelf kiezen. De Suzanne cardigan of de Louisa-jurk. Die Louisa-jurk maakte ik al voor mijn nichtje. Ik wou zoooo graag eens iets maken voor een meisje en het is haar lievelingsjurk.

  2. Geen kroost hier, dus iets voor mij! Op kop staat de Louisa voor dames, sinds de release steekt die mijn ogen uit maar op een of andere manier kwam ik er nog niet toe om hem te kopen, foei!

  3. Wat is de tijd snel gegaan en ook deze week weer zulke geweldige creaties. De tas ziet er echt super uit. Als ik een van de gelukkige winnaars zou zijn dan kies ik voor de More dress van Company M.

  4. Wow… Zoveel moois weeral! Moeilijke keuze, maar ik zou voor de Lotta Dress of rok gaan denk ik. Voor mezelf heb ik die al, maar voor mijn dochtertje nog niet.

  5. Zalig om die stik Belgique blogtour te volgen… Zo inspirerend en zo’n mooie Belgische creaties! Ik zou graag voor de Nena jurk gaan, de patroontjes van Compagnie M heb ik zo goed als allemaal al 🙂

  6. Wauw seg…wat zijn we hier in België inderdaad verwend! 🙂 Ik doe graag mee voor de Ileana, om mijn compagnie M-familie compleet te maken 😀

  7. Weer zoveel prachtige naaisels en bergen inspiratie! Wat een heerlijke blogtour om te volgen, dikke merci daarvoor. En als ik win zou ik blij zijn met een patroon van compagnie M

  8. Wat een mooie blog tour week al weer! ik val echt in herhaling, maar ik ga stick Belgique zo hard missen, dat mag nog maanden doorgaan zo. En met ons gat in de boter dat dat ook gewoon zou kunnen met zo veel top ontwerpers in eigen land.
    Echt genieten, elke week weer.
    Als ik win, … ik ben er nog niet helemaal uit welk patroontje ik zou willen winnen dan en of het eentje van CompagnieM is of eentje van KaatjeNaaisels. Ik ga de keuze aan de dochter over laten misschien.

  9. Super mooie blogtour weer deze week. Ik wil wel mijn Compagnie M-voorraad aanpassen, weet echter niet goed wat kiezen… Misschien toch maar de allrounder Louisajurk, want die heb ik nog niet in mijn bezit!

  10. Moeilijke keuze tussen die patroontjes, maar misschien de Nena dan kan ik mijn nichtje eens verwennen want zelfs na een jaar heeft dat kind nog niets van onder mijn naaimachine gekregen…

  11. Nog maar eens een kansje wagen. Ik doe graag mee voor de Julia sweater van Company M. Grote fan van deze patronen en dit heb ik nog niet. Nu bezig aan de Louisa jas. Hopelijk geraakt hij op tijd af voor stik belgique afgelopen is 🙂

  12. Mijn voorkeur gaat uit naar de Louisa jurk van Compagnie M. Deze staat al enige tijd op mijn to-sew-lijstje. Met het winnen van dit patroon, kan ik deze eindelijk eens van mijn lijstje afvinken.

  13. Ik heb de Compagnie M patroontjes die ik eerst wil maken al in mijn bezit. De Nena heb ik nog niet gekocht, maar ik zie die ook volledig zitten. Die staat op de lijst “mag ik kopen als ik wat meer patronen effectief gemaakt hebt”. Maar als ik het nu zou winnen 😉 Ik kies dus voor Nena!

  14. Graag had ik de Nena jurk gewonnen. De patronen van companie M zijn reeds voltallig in mijn bezit. Zou leuk zijn om opnieuw iets nieuws te proberen.

  15. Met een dochter van bijna 10 kies ik om mee te doen voor het patroon van compagnie m nore dress ( teens-woman) lijkt me erg leuk in n sweaterstofje 😜

  16. Momenteel nog druk bezig om een Louisa jas te tekenen / knippen, dus ik ga voor het compagnie M patroon moest ik winnen. Chique georganiseerd allemaal, Marjolein!

  17. Ik zou gaan voor de louisa coat. Dochtertje kan winterjasje wel gebruiken bij deze temperatuur en voor mij als beginneling is het een leuke uitdaging

  18. wat is die maand toch vlug om gevlogen … te vlug eigenlijk … de jurkjes van kaatjenaaisels vind ik stuk voor stuk supermooi … helaas mijn 14 geraakt niet meer in een 14j. Maar met een patroontje van compagnie m kunnen we nog wel iets doen hoor.

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: