Close

Stel je nu kandidaat voor de Stik Belgique blogtour

In oktober 2018 plan ik een tweede editie van Stik Belgique. Deze keer wellicht iets soberder, want ik kan nu eenmaal niet jaarlijks mijn jubileum vieren (en ik ben stiekem niet zo’n groot fan van het ronselen van sponsors). Maar dat neemt uiteraard niet weg dat ik onze Belgische patronen- en stoffenontwerpers opnieuw in de kijker wil zetten. Ik kreeg bij vorige editie heel wat positieve feedback van de ontwerpers en de boodschap dat dit voor hen echt een verschil maakt. En geef toe, niks is zo inspirerend als het aanschouwen van anderen hun prachtcreaties!

Ook dit jaar lanceer ik dus een heuse blogtour, waar elke deelnemer aan de slag gaat met een Belgisch patroon (en een Belgische stof vormt daarbij een mooi pluspunt uiteraard!).

Wat wordt er van deelnemende bloggers verwacht?

Simpel: je gaat aan de slag met een BELGISCH PATROON. Dit is een absolute vereiste. Twijfel je of een ontwerper Belgisch is? Vraag het dan even na.

Hoe gaat zo’n blogtour in z’n werk?

In de grote vakantie (Juli/augustus) contacteer ik de geselecteerde bloggers. Zij zullen de mogelijkheid krijgen om zich op diverse data (in de maand oktober) in te schrijven. Op die dag bloggen zij (om 6.00u) hun inzending voor Stik Belgique. Ik voorzie een bestandje met daarin de links van alle bloggers die deelnemen aan de tour. Deze links worden in je blogpost opgenomen, zodat lezers kunnen doorklikken naar de blogposts van andere blogtourdeelnemers.

Uiteraard mag dit ook gedeeld worden op instagram en andere sociale media. We gebruiken daarvoor de #StikBelgique en #StikBelgique2018.

Omdat ik iedereen een kans wil geven zich voor deze blogtour aan te melden, geef ik de mogelijkheid om je aan te melden via DIT FORMULIER.

Tot Naais!

1 thought on “Stel je nu kandidaat voor de Stik Belgique blogtour

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: