Close

Sien dress with a touch of bling!

Ergens vlak nadat ik deze Ananas-Sien vanonder mijn naaimachine liet rollen, passeerde ik bij De Stoffenkamer. Met de liefde voor het Fons en Sien-patroon van WenSJe nog vers in het geheugen liep ik voorbij de prachtige rollen stofjes. Die prachtige french terry met gouden opdruk sprong onmiddellijk in het oog. Hiermee zou ik ongetwijfeld scoren bij Lara. Het hoeft dus geen betoog dat ik met deze rol in mijn armen richting kassa stapte.

Al snel ging de schaar in dit stofje. En toen kwam er een zeer drukke periode aan met Stik Belgique. Het geknipte patroontje bleef ruim een maand lang aan de kant liggen! Gelukkig vonden we elkaar terug én zat dit jurkje niet veel later in elkaar. Het Fons & Sienpatroon blijft perfect voor wanneer je wat minder tijd hebt.

Dames & heren, ik presenteer jullie hierbij een overdaad aan foto’s!

Het GRATIS patroon en de tutorial van deze jurk kan HIER terugvinden.

Follow

8 thoughts on “Sien dress with a touch of bling!

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: