Close

Roarrrrr!

Lara is een echt meisjemeisje, dat is de volgers hier vast wel al opgevallen. Broeken laat ze bij voorkeur in de kast en ze houdt van roze in alle tinten en paars. Maar ik ben niet vies van een risicootje. Ik kocht een hele tijd terug een aantal bambiblauwpaneeltjes. Paneeltjes die zo mooi zijn, dat ik er amper in durfde knippen. Onlangs viel me te binnen dat ik toch best werk zou maken van het verwerken van de panelen, vermits die niet meegroeien met mijn kroost.

Het paneel met de leeuw kocht ik oorspronkelijk met het idee van een hemdje voor Noah te maken. Maar ik vond het zo zonde om het hoofd van de leeuw achteraan te verstoppen, vermits ik het niet haalbaar zag deze op 2 voorpanden te verwerken.
Toen ik onlangs de Tulip Dress aankocht (ontsproten aan de samenwerking tussen mevrouwen Kaatjenaaisels en With Love By Eva), rommelde ik wat door mijn kasten en vond dit paneel terug. Deze zou het worden! En dat is me heel nipt gelukt. Ik had voor Lara een maatje 110 nodig en laat me nu net ondervonden hebben dat ik mits heel zuinig knippen deze jurk nét uit dit paneel kon halen. Ik zal maar beginnen met het opsnorren van mijn andere paneeltjes, voor meer van dat moois!

Het maakproces was met de instructies een eitje! Alle instructies zijn zeer duidelijk, stap voor stap beschreven. Een dikke pluim voor de patroonontwerpsters!!

Lara is helemaal dol op haar nieuwe jurkje, goed gegokt dus! Ze kampt helaas met een ferm griepje, maar wou toch graag wat fotootjes nemen tussen de koortsbuien door!


Ik hoor graag wat jullie ervan vinden!

 

 

14 thoughts on “Roarrrrr!

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

%d bloggers liken dit: