Close

Wallet Project #17 van Compagnie M.: mijn portemonnee met een touch of gold

For English, scroll down


Ergens eind vorig jaar toonde Marte een zelfgemaakte portemonnee in kraftex, met de vraag of ze het patroon hiervan zou uitwerken of niet. Ik was onmiddellijk enthousiast. Ik zeulde immers al sinds jaar en dag met dezelfde lompe, zwarte (maar wel praktische) portemonnee. Maar zo’n zelfgemaakte versie zag ik wel zitten. Bij voorkeur eentje in kurkleer, een materiaal waar ik behoorlijk dol op ben.

Ik keek echt vol ongeduld uit naar de release van de Wallet Project #17 en van zodra ik ze online zag verschijnen bij K-bas, kocht ik een kit om er eentje te maken uit kurkleer met goudaccenten. Zoals altijd een topservice van Mieke, het pakketje arriveerde vrij snel en ik vloog er al snel in. Moeilijk was deze niet om te maken, al moest ik toch een aantal keer extra nadenken, vooral omdat ik de mooie zelfkant op de flap wou laten uitkomen. Zeg nu zelf, die mooie gouden rand verdient het niet om ergens binnenin verstopt te worden.

When Marte from Compagnie M. showed us a selfmade wallet in kraftex, I was instantly in love. She was wondering if she should release the pattern. Hell yes! I had the same, boring, black wallet for ages and I was dying to make one in a beautiful cork leather with golden accents. As soon as the Wallet Project#17 pattern was released, I bought a kit at K-bas, my favorite webshop for bag-hardware. When the parcel with my order arrived I started immediately. This wallet wasn’t really difficult to make, but demanded all my attention, since I didn’t want to screw up this project. I really wanted to make sure that the golden selvedge was on the front flap of my wallet because it’s way to beautiful to hide it inside the wallet. 

De portemonnee is ondertussen al ruim 2 maand in gebruik. Mijn hart maakt nog steeds een sprongetje als ik ze ergens moet bovenhalen. Jaja, grote liefde, mijn portemonnee en ik!

I’ve been using this wallet for over 2 months now. My heart still skips a beat when I have to take it out of my purse. Yes, that’s called L.O.V.E. ! 

Ik plan er alvast nog eentje te maken in de nabije toekomst.

I’m already planning on making another wallet in the near future, perhaps with a few changes. Stay tuned! 

5 thoughts on “Wallet Project #17 van Compagnie M.: mijn portemonnee met een touch of gold

  1. Ik haal de mijne ook altijd met veel fierheid boven 🙂 En toen we vrijdag gingen eten, wilden ook verschillende collega’s eens kijken, zalig. De jouwe verdient echt wel dat gouden randje 🙂

  2. nog zoiets dat al lang op mijn to do lijstje staat, ik heb al alles in huis liggen ervoor, nu er nog aan beginnen 🙂

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: