Close

Prinses!

Die Lara van ons, dat is een pittige tante. Ze weet wat ze wil en maakt dat vaak ook heel duidelijk. Hoe moeilijk het soms is, toch kan ik stiekem veel plezier hebben in haar temperament. (Maar sssttt, zeg haar dat maar niet, want dat zou ze ongetwijfeld graag tegen ons gebruiken)

Onlangs troonde ik Lara mee naar Stof&co, hun bakstenen winkeltje ligt op wandelafstand van ons huis en is dus al eens een leuk uitje voor mijn kroost. Ze kiezen dan ook graag een stofje. Deze moeder laat zich vaak gewillig overtuigen, maar toen Lara met een Efteling-stofje afkwam, moest ik initieel toch slikken. Niet dat ik iets heb tegen deze stofjes, maar ik hou niet zo van prinsessen en andere figuurtjes op kledij. Omdat dit stofje nog vrij subtiel was, met enkel een glazen muiltje (verwijzend naar Assepoester) gaf ik toe.

Ik maakte een Tinny van StraightGrain, zoals ik hier al eerder deed. Ik verving wel het rokdeel door een cirkelrok deze keer.

Het resultaat was boven alle verwachtingen en leerde me dat het af en toe geen kwaad kan om aan de slag te gaan met de keuzes van mijn kroost. Het is misschien niet mijn eerste keuze, maar zij zijn er zelf wel heel blij mee.

 

Patroon: Tinny Dress – Straightgrain
Stof: Stof&Co

7 thoughts on “Prinses!

    1. Dat gevoel heb ik dus ook… Het is niet mijn ding, maar het heeft me des te meer verrast dat het resultaat meeviel 😉 Niet zo kitsch als in m’n hoofd 😉

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: