Close

Party-outfit n°3 Flaflinkofavoriet! + Winnaar Give Away!

Last but not least presenteer ik u mijn persoonlijke favoriet der feestjurken!

For English, Scroll Down…


Toen ik op zoek was in mijn stoffenvoorraad naar stofjes voor deze Jeune Twin Set, kwam ik 2 linnen stofjes tegen die ik kocht bij De Stoffenkamer. Beide stofjes hebben een subtiele schittering door de glitterdraad die erin is verweven. Het koperkleurige linnen gebruikte ik voor het rokje van de Jeune Twin Set. Het lichtroze stak mijn ogen uit. Nog een Felizje, maar dan een versie geschikt voor een warmere dag, dat kan geen kwaad toch? En niet veel later was ook deze jurk een feit.

Waarom is deze mijn favoriet? Geen idee… Ik vind ‘m prachtig bij Lara, het doet haar lichte huid alle eer aan en het jurkje op zich is op en top romantisch… Het geeft een zekere fragiliteit aan Lara, die anders ook heel stoer kan zijn. De foto’s (alweer van de hand van Emilie Bonjé) geven die fragiliteit ook perfect weer.

Without further ado, I present you…

Patroon: Feliz – Straightgrain
Stof: Washed linnen  – De Stoffenkamer

En, welke is jullie favoriet?

Last but not least, u had van mij nog een winnaar tegoed! Het Sewpony-patroon naar keuze is voor … *tromgeroffel*

Liesbeth Smans!

Proficiat Liesbeth, je mag me contacteren op flaflinko@ gmail .com!


This dress is the third party outfit I prepared for Lara and my personal favorite! I love its simplicity and the way the color of the dress highlights Lara’s skin tone. The pattern I used for this dress is the Feliz-pattern from StraightGrain. I think it’s my favorite pattern by her. I just keep using it over and over again. 

The winner of the Sewpony pattern from this Give away is 

Liesbeth Smans! 

Congratulations Liesbeth! 

6 thoughts on “Party-outfit n°3 Flaflinkofavoriet! + Winnaar Give Away!

  1. Alweer heel mooi, maar toch blijft de twin set mijn favoriet. Je hebt alleszins superhard je best gedaan!

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: