Close

Party on!

Af en toe geraak ik nog eens aan mijn naaimachine voor een projectje. Het is doseren geblazen om niet door mijn energiereserves te geraken, maar zo af en toe lukt dat zonder problemen. Niks moet is hier tegenwoordig het motto. Geen zelfopgelegde deadlines en enkel projectjes waar ik zin in heb. Deze Milliedress haalde vlotjes mijn to do-lijstje.

Er is zo’n periode geweest waar ik echt geen fan was van frutsels, ruffles en andere typische meisjesdingen aan jurkjes. Te protserig vond ik… Ergens doorheen de jaren heb ik mijn ideeën hierrond serieus bijgesteld. I love ruffles!

Het patroontje veroverde m’n hart gaandeweg en ik dook dan ook in mijn stoffenvoorraad. Het stofje dat ik eruit haalde is een zwart-gouden punta di roma die ik kocht op de pop-upverkoop van PiekeWieke hier in onze stad. Oorspronkelijk had ik daar een ander plan mee, maar toen ik het tegenkwam vielen de puzzelstukken ineen. Ik knipte de stof en bleek een stukje te kort te hebben, dus bestelde snel nog een stukje bij (Gelukkig hadden ze daar net een bijbestelling gedaan).

Niet snel na het arriveren van de stof (lees: een wasbeurt en droogbeurt later) begon ik aan het naaien.
Deze Millie is echt een “quick sew”. Het zit vrij snel in elkaar en zette me zelfs over mijn aversie voor een tweelingnaald. Eigenlijk is dat niks om te vrezen, stom dat ik dat niet eerder ontdekte.

Het jurkje is echt een feestelijk jurkje dat perfect is voor de eindejaarsperiode met de vele feestjes. Lara en ik gingen accessoires shoppen bij Veritas en hebben een heleboel dat we hiermee kunnen combineren voor de ultieme feestoutfit.

Hier een stuk fotospam waar u van mag genieten, maar eerst nog een Zalig Kerstfeest gewenst aan iedereen!

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: