Close
Stik Belgique logo

Overzicht week 1 Stik Belgique Blogtour

Om ons Belgisch naaiwereldje wat extra in de kijker te zetten ter ere van mijn 5de naaiverjaardag, besloot ik om aan de geplande Give Aways ook een blogtour te koppelen. Ideaal om inspiratie op te doen! Ik zet dan ook graag de straffe madammen van week 1 op een rijtje!

Lieve van Girls in uniform ging de uitdaging dubbel en dik aan. Ze is niet volledig tevreden met de Theo (Zonen09) die ze maakte voor haar neef Bart, maar amai, geheel onterecht in mijn ogen! Ga maar eens kijken voor meer foto’s op haar blog! 

Sara van Mijn leven met 4 helden liet zich volledig gaan en maakte een lange broek-versie van het Skip The Rope patroon van Mind The Whale. Ik zou die precies ook wel zien zitten! Ideetje Riet? -proest!-

Naaisgerief Tine toverde 2 prachtige Billies van Zonen09 tevoorschijn! Toppers in al hun eenvoud, dat is nog iets waar ik ’t meest van kan genieten!

Laura van Querida combineerde een prachtige Mitch Sweater (LMV) met een Joy clutch. Alles hierbij zit ‘m in de prachtige details die terugkeren op beide naaisels. Check die driehoekjes!

Zoë van Zowiezohandmade matchte stof en patroon en creëerde zo de perfecte Laure (Straightgrain). Ik ben helemaal verliefd op Qipao-jurkjes en wauw, dat stofje doet het helemaal!

En ook ikzelf ging aan de slag met het Feliz-patroon van Straightgrain

Ik hoop dat jullie alvast wat inspiratie konden opdoen door deze blogposts. Vergeet niet dat jullie nog tot maandag jullie kans kunnen wagen voor het winnen van een patroon van Straightgrain of Lieveke & Zus. Dit kan je door deel te nemen aan de Rafflecopter Give away die je HIER kan terugvinden.

Komende weken kan je nog meer blogtourmoois zien op deze blogs en vergeet ook niet deze blog te checken, want ik heb nog heel wat toffe cadeautjes om uit te delen!

9 oktober
Larth – Woohoo by Davina – Magnifieka – Noortjeprullemie – Made by Caro – Babarum – Serial bagmakers

16 oktober
Petiteboutdechou – 128 – Liesellove – Madame Stof – Krullenbol – WenSJe – Sisko by MiekeJust Delphine

23 oktober
Kaatjenaaisels – Khadetjes – Lily & Woody – Stoffenspulletjes – Nononsonsmoms – So Popo SewMarieke Falderieke

Follow

3 thoughts on “Overzicht week 1 Stik Belgique Blogtour

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: