Close

Over 40 Dagen Bloggen

De oplettende volger weet dat hier al, ik heb me eigenlijk vooral aan mijn eigen tempo gehouden, ik begon wat ambitieuzer, maar had al snel in de mot dat ik dan mijzelf als blogger zou verloochenen en ik remde dus af. Ik breng liever 2 a 3 blogposts per week waar ik volledig achter sta, dan dat ik over dingen zou gaan lullen die er bij mij eigenlijk minder toe doen. Niet dat ik daar anderen van beticht uiteraard, maar ik vind het leuker om mijn inspiratie wat te spreiden. Ik had echt het gevoel dat ik al mijn kruit aan het verschieten was op een korte tijd en dat voelde voor mij wat verkeerd. Niet in het minste omdat ik nog steeds kamp met mijn vermoeidheid en moeite om te concentreren. Ik hou de leuke weetjes en trivia gewoon graag achter de hand voor de weken waarin ik u geen naaisels kan presenteren.

Wil ik me enkel concentreren op mijn naaisels als blogger? Neen, dat ook niet, daarvoor schrijf ik veel te graag en deel ik graag ervaringen met anderen. Dus dit kan gaan over alles wat zich in mijn leven voordoet. Gewoon, omdat ik dat zelf wil en het op het moment dat het bij mij een waterval aan woorden ontlokt ik het graag opschrijf. (Waar het hart van vol is… nietwaar?)

Ik vond het wel supertof om anderen hun posts te lezen voor 40 Dagen Bloggen. Ik deed er inspiratie op voor meer, leerde een en ander bij, leerde ook nieuwe blogs kennen… Ja, ik vond het wel geslaagd. Al heb ik zeker niet alle posts van iedereen gelezen. Dan had ik meer dan 24 uur per dag nodig.

En jullie? Wat vonden jullie ervan? Ik hoor graag jullie gedacht/ideeën.

7 thoughts on “Over 40 Dagen Bloggen

 1. Ondanks dat ik het ook al voor halverwege opgaf vond ik het heel fijn en inspirerend om mee te doen. Maar dus voor mij ook net iets te veel gevraagd.

 2. Ik deed bewust niet mee, omdat ik geen zin had om mijn blog verplicht vol te lullen met dingen die mensen niet boeien :p. Fijn dat jij dat ook niet doen, anders ging ik ze toch gewoon wegklikken :p.

  1. Ik zou het niet echt kunnen verdragen dat ik iets zou publiceren wat niet ‘mij’ is, wat niet aansluit bij mijn leven. In mijn blogposts kruipt toch vaak wat nadenkwerk. (Niet altijd, als ik zo eens een hersenspinsel heb waar ik helemaal in opga, is het snel geschreven) Als ik niet echt iets goed voorbereid kan doen, voelt het minder. En als ik dan al mijn posts die wél bij mij passen op 40 dagen publiceer, dan heb ik de rest van ’t jaar nog weinig te vertellen :p

 3. Ik vond de 40dagen bloggen uitdaging eigenlijk maar niks.
  Jezelf uitdagen om regelmatig te bloggen, is op zich een leuk idee. Maar niemand kan 40 dagen aan een stuk elke dag iets interessants neerschrijven dat “toevallig” gebeurde in je leven. Ik heb 40 dagen lang heel veel blogposts weggeklikt zonder ze te lezen. En al zeker als de titel begon met 40dagenbloggen nr …
  Bij een paar mensen werkte het me zelf zo op de zenuwen dat ik gestopt ben met ze te volgen. Als je 40 dagen mijn bloglovin feed vervuilt met 10 tips om enz… Neen, dank u wel. Daarom volgde ik je niet. voila dat moest er even uit 😉
  Ik ben dus heel blij dat er ook mensen waren die die 40 dagen liever vulden met het principe kwaliteit boven kwantiteit. dank u wel !

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: