Close

Not just another Tinny

Ik maakte opnieuw een Tinny. Deze keer in één van de meest gekoesterde stofjes in mijn kast. Ik had het al een hele tijd in mijn bezit en nu was hét moment om er de schaar in te zetten. Het Tinnypatroon was hiervoor perfect, want dit stofje heeft vooral eenvoud nodig! Ik probeerde op de rug met een doorlopende print te werken. Dat is me ook bijna gelukt… Van dichtbij zie je het enkele millimeters verspringen. Van veraf niet! En dat is eigenlijk genoeg voor mij. Oefening baart kunst!

Aanschouw hieronder de (bijna) doorlopende print

Wat het kraagje betreft koos ik voor een peterpankraagje met petals eronder. De vele laagjes laten het geheel wat opspringen, ik understitchte wel, maar blijkbaar wipt het alsnog lichtjes op. Lara droeg het ook al een hele dag op school onder een cardigan, dus dat zou misschien ook een rol kunnen spelen.

Helaas lenen de laatste dagen zich niet tot echt goede foto’s. Ik probeerde ze lichtjes te bewerken, zodat het toch wat deftig overkomt. Maar op vlak van fotografie heb ik nog veel te leren. Mea Culpa!

5 thoughts on “Not just another Tinny

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: