Close

Nog meer Issie + winnaars Give Away week 4

Ik toon jullie mijn allereerste Issie top, eentje met verticale ruffles. Het is mijn eerste testversie waarna er nog wat aanpassingen werden gedaan aan de lengte, daardoor is deze een beetje te lang en diende ik ‘m eigenlijk in te korten. Maar toen was het mooi weer en besloot ik toch maar gewoon foto’s te nemen van de nog iets te lange top, die ongetwijfeld perfect zit volgend jaar! Ik gebruikte een BLOS2-stofje dat ik aankocht bij De Stoffenkamer. Lara had dit gezien bij de broer en was vastberaden om ook een kledingstuk in deze spookjes te dragen.

This Issie top is my first testversion. After this test, adjustments were made lengthwise, that is why this top is rather long. I really need to adapt it, but I figured that this top will probably be perfect next year. 

Uitgelicht Issie top

Ook deze week deed de rafflecopter zijn werk en lootte 2 winnaars uit van de patronen die ik weggaf in week 4.
a Rafflecopter giveaway

Davina, jij wint een patroon naar keuze van Compagnie M!
Nathalie V., jij wint het Nena-patroon van Kaatjenaaisels!

De winnaars mogen een mailtje van mij verwachten.

Ook deze week maken jullie nog kans op 3 prachtige prijzen:

  1. het boek 200 Rokken en Broeken van Evelien Cabie,
  2. een stoffenbon bij Mon Depot ter waarde van 30 EUR of
  3. Omdat ik tijdens de Stik Belgique-maand mijn 500ste volger mocht verwelkomen gooi ik zelf ook het boek Stof voor durf-het-zelvers 3 van Griet en Annick in de prijzenpot.

Lees HIER wat je kan doen om een kansje te wagen. Veel succes!

3 thoughts on “Nog meer Issie + winnaars Give Away week 4

  1. Ik ga helemaal akkoord met Nathalie! En een heel mooie Issie, ik zie het ene na het andere prachtexemplaar verschijnen op verschillende blogs, maar ik heb zo geen frullemie in huis die daar van houdt. 🙂

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: