Close

Never change a winning team!

Ik verknipte alweer een van die ‘oldies’ uit mijn kast. Dit couponnetje kocht ik al een jaar of 2 terug bij Stoffen Van Leuven. Toen had ik een enorme fotoprintperiode. Die periode ging helaas over en het stofje verdween in een hoekje. Ik heb zelfs even overwogen het te verkopen, maar daarvoor vond ik het te mooi. En dus zette ik er onlangs de schaar in. Het werd een Tinny met aangeknipte kapmouw, rimpelrok en asymmetrische kraag.

Bij het omzomen liet ik me gaan en nam ik een siersteek van de naaimachine die helemaal bij dit herfstige thema past. (Een detail hiervan kan u op Instagram bekijken)

En nu: fotospam!

Serieus blijven was soms wat moeilijk…

En soms nog wat moeilijker…

1 thought on “Never change a winning team!

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

%d bloggers liken dit: