Close

My week in pictures

Afgelopen zondag kwam Pieke Wieke naar Lokeren en dat kon ik natuurlijk niet zomaar laten passeren. Ik ging voornamelijk voor de heerlijke jeans jersey-stofjes van Lillestof. Lara  besloot dat ze graag mee wou en dat resulteerde in net iets meer aankopen dan gepland. ’t Beste van al was dat Lieve ook een rol mee had van de stof die ik gebruikte voor mijn Explorer tote. Vreugdedansje! (Ik kocht zo nét niet de volledige rol denk ik)

Maandag = werkdag. De helft van de verdieping waar ik werk is een bouwval. ’t Levert wel leuke foto’s op!

Op maandagavond vond ik dit in de brievenbus. Mijn gewonnen exemplaar kwam toe! (Lees er hier meer over)

Tijdens mijn treinritten op dinsdag nam ik mijn nieuwe bullet journal grondig door.

Woensdag was het schitterend weer en parkeerden we onszelf in de tuin. Heerlijk om wat vitamine D te absorberen terwijl de kindjes zich uitleven.

Donderdag is alweer een werkdag. Ik pendel steevast met de trein. Ik hou ervan om nog even tot rust te komen tijdens die treinritten.

Op 17 mei is Bas jarig, we kregen op donderdag alvast de verjaardagsmap mee. Hierin konden we samen met Bas enkele van zijn voorkeuren aangeven voor z’n feestje in de klas.

Op vraag van Lara ging ik de strijd aan met tule. Het resultaat is heel leuk, de weg ernaartoe was dat heel wat minder. Of dit voor herhaling vatbaar is? Daar moet ik nog eens over nadenken…

Ik liet me op vrijdagavond nog eens verleiden tot een Hello Josephine – homeparty en kocht daar 3 kaptruien voor mijn jongens. De bovenste voor Bas, de 2 onderste voor Noah. De tijger is grote favoriet!

Op zaterdag besloot ik nog eens de schaar te zetten in twee stofjes. Deze kocht ik bij PiekeWieke eerder op de popup-verkoop en zijn ideaal voor nieuwe truitjes voor Bas.

En hoe was jullie week?

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: