Close

Miss Polly part 3: Lente in Soft Cactus

For English, scroll down


Deze jurk heeft op mijn blog eigenlijk geen introductie meer nodig. Ik maakte ‘m al hier en hier… Dit keer maakte ik Miss Polly in een Soft Cactus-combinatie waar ik al zoooo lang fan van ben. Ik combineerde het geheel met een mintgroene paspel uit mijn voorraad.Wist je trouwens dat Suzanne van Sewpony dit patroon ook uitbracht voor de Soft Cactuspoppen? ’t Staat hoog bovenop mijn verlanglijstje!

Deze keer geen ellenlange uitleg. Heerlijk patroon + mooie stoffen = superjurkje. Fotospam volgt!

I’m quite sure that this dress doesn’t need an introduction on my blog since I already showed one here and here. This time I made the Miss Pollydress in my favourite Soft Cactus-fabrics. I combined it with a mint piping from my stash. Did you know that Suzanne from Sewpony also released the Miss Pollydress for the lovely Soft Cactus dolls? The pattern is on top of my wishlist! 

No further explanation required. This pattern + gorgeous fabrics make a lovely dress! Coming up next… Photospam! 

Patroon/ Pattern: Miss Polly Dress – Sewpony
Stof/ Fabric: Covered Meadow Purplish Blue – Soft Cactus

6 thoughts on “Miss Polly part 3: Lente in Soft Cactus

    1. Hewel, ik had dat een jaar geleden niet gedacht maar ik spring je bij! Ik kijk uit naar nog veel meer softcactusmoois

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: