Close

Mini in Maxi

“Ik wil ook zo’n kleed tot op de grond!” klonk haar dwingende verzoek toen ik een maxidress droeg. Challenge accepted!
Een vriendin van me toonde me een tijdje terug dit patroon van Simple life pattern company. Ideaal om een zomerse maxidress voor die kleine meid van mij te maken.

Ik diepte 2 meter Soft Cactus uit mijn voorraad op (ja, in zo’n maxidress kruipt heel erg veel stof) en ging aan de slag! Het patroontje is helemaal niet moeilijk om te maken en zal hier nog volgen, wel in de korte versie. Hoe tevreden ik ook ben met deze jurk, ik heb graag dat een maxidress soepel valt, dus zou in de toekomst eerder voor een soepelere stof gaan.

Patroon: Molly’s scoop back dress
Stof: Soft Cactus

1 thought on “Mini in Maxi

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: