Close

Madammen met K-Bas(sen) blogtour: Dag 2 – Carreaukes

Gisteren gaven An en ik het startschot van onze Madammen met Kbassen-blogtour. Tijdens de voorbereiding van deze blogtour moesten we uiteraard een concreet plan én een aantal blogsters bijeen krijgen. An en ik besloten elk een lijstje te maken met welke blogsters wij graag in de blogtour zouden zien.
Toen we onze lijstjes bij elkaar legden, viel op dat we eigenlijk allemaal dezelfde namen kozen. Nog maar eens het teken dat we op dezelfde golflijn zaten. We contacteerden de andere tassenmadammen en die waren enthousiast zeg, niet te doen!

Vandaag is Caro van Carreaukes de tassenmadam van dienst! Zij belandde op mijn lijstje omdat ik groot fan ben van haar creaties. Ik volg haar blog en IG-feed dan ook al een hele tijd. Ze sprong in het oog toen ik op facebook een clutch in kurkleer zag die ze helemaal zelf had ontworpen. Ik geef toe dat ik een tikkeltje jaloers was en ik hoop tot op vandaag dat ik dat patroontje ooit in handen krijg! -hinthint- 

Caro maakte voor deze blogtour een Annette tote in een prachtige Croco-kurk! Ga HIER kijken voor meer details!

Benieuwd naar de andere creaties?

Gisteren kon je de creaties van mezelf en An al bewonderen.
De komende dagen kan je een kijkje nemen bij:
woensdag 27/12 Madebycaro
donderdag 28/12 Querida-jotixa
vrijdag 29/12 Katrienette

1 thought on “Madammen met K-Bas(sen) blogtour: Dag 2 – Carreaukes

  1. Oooh Marjolein, ik moet blozen van je mooie woorden!
    Ik vond het een hele eer om hier aan mee te mogen werken en samen met jullie Mieke in de bloemetjes te zetten.
    Dat zelfgemaakt patroontje moet nog wat op punt worden gesteld en wie weet deel ik het dan ooit wel 😉 (Hint begrepen)

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: