Close

Little things that make me happy…

 • Stofjes combineren wanneer ik een nieuw projectje in gedachten heb

 • Lijstjes bijhouden in mijn bullet journal
 • Complimentjes krijgen over een naaisel
 • Gekozen worden om een patroontje/stofje te mogen testen
 • Leuke pakketjes ontvangen & wat prutsen met mijn fototoestel
  • Schoenen gekocht bij Raaf&Vos
  • Boek Shoot kocht ik vorig jaar en gebruik ik om wat meer aandacht te besteden aan fotografie (amateuristisch in mijn geval, nog heel wat te leren)

 • Mijn kinderen zeer liefdevol samen zien spelen

 • Op de treinritten van en naar het werk een boek lezen
 • Instagram & Bloglovin bijlezen
 • Een avondje zetelhangen
 • Stilte
 • Mijn man & kindjes, die voor mij onophoudelijk de grootste bron van geluk zijn. Melig, i know, maar ’t is iets dat ik niet genoeg kan benadrukken. Soms kan ik ze eens achter het behang plakken, maar ik kan ze ook niet missen. They are my pride and joy!

3 thoughts on “Little things that make me happy…

 1. zalig toch 🙂 Ik kan er ook van genieten. zelfs vannacht toen er een woelend kleutertje naast me lag en me uit mijn slaap hield, dacht ik: ik lig toch lekker warm in mijn eigen bed, dat is beter dan naast een kinderbedje staan met mijn blote voeten op de koude vloer! (nu voel ik wel dat het tijd wordt om slaap in te halen…)

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

%d bloggers liken dit: