Close

Let’s Sti(c)k Together goes Stik Belgique met Lars van Zonen09

De criteria

’t Is zover, de laatste week van Stik Belgique is aangebroken, maar niet zonder dat we afsluiten met een knaller van formaat! We deden efkes van ‘pauze’ voor de Sew Challenge, maar vandaag is het weer zover. Meer dan 40 (!!!!) blogsters toeren mee met Let’s Sti(c)k Together, dat voor de gelegenheid volledig in het teken van Stik Belgique staat. Zo gingen we deze keer aan de slag met de volgende criteria:

– Belgisch patroon
– je gebruikt OF een patroon dat je nog nooit gebruikte
– OF je hackt je lievelingspatroon

Naaiweekend

De laatste maanden staat mijn naaitempo op een zeer laag pitje. Niet dat ik er geen zin in heb hoor, maar het is hier zeer druk! Ik had zelfs nog maar amper nagedacht over mijn project voor deze Let’s Sti(c)k Together tot een week of 2 terug. Ik was me aan het voorbereiden voor het naaiweekend waar ik aan meedeed, toen ik met mevrouw Khadetjes in gesprek was over blogtourinzendingen enzo. Ergens in dat gesprek viel me te binnen dat ik eigenlijk nog helemaal niks had en dat ik hier nochtans 2 patronen geknipt had liggen die perfect in het thema pasten. Toen begon het een beetje te dagen dat ik toch wel eens knopen moest doorhakken en ik besloot de patronen in kwestie mee te nemen op naaiweekend onder het motto ‘doe eens lekker gek’.

Het proces

Op zaterdagnamiddag begon ik eindelijk aan een Lars-jasje voor Bas, dé Lars van Zonen09, die ik toch al enkele jaren op mijn ‘must sew’-lijstje had staan, op zondagmiddag legde ik er de laatste hand aan. (Met tussendoor uiteraard ook de broodnodige (poging tot) slaap, ik naaide geen 24 uur door -proest-). De lieve dames op naaiweekend deden van ‘ooh’ en ‘aaah’ en hoewel ik liever niet aan zelfstoef doe, ben ik toch heel erg fier op mijn eerste Lars.

De buitenstof kocht ik een jaartje geleden op de Pieke Wieke popup-verkoop bij mij in de buurt. Toen al met het plan om er een jasje mee te maken. Het is een geribbelde stof met prachtige kleurschakeringen en het was liefde op ’t eerste gezicht (ik nam trouwens ook eenzelfde stofje met roesttintje mee, die ik binnenkort ongetwijfeld zal verwerken tot een Lars voor Noah).

Het binnenstofje is een stofje met wasberen van Lillestoff dat ik al zo’n 4-tal jaar in mijn voorraad koester (ruw geschat). Om het jasje ook winterproof te maken, watteerde ik de voeringsstof met vlieseline wool mix die ik kocht bij Toverstof. Die vlieseline bestaat uit 80% wol, ideaal dus om wat extra warmte te geven. Ik stikte de wolmix op de voeringsstof door daarbij langs de lijnen van de bomen te stikken. Dit geeft ook een heel leuk en subtiel relief in de voering.

Dat de handleiding zonder twijfel weer dik in orde is, daar twijfel ik niet aan, maar bibi hier besloot dat precies ergens in het proces helemaal niet meer te volgen. Ik ben immers fan van het inzetten van mouwen voor het sluiten van de zijnaden in plaats van erna. En dus deed ik alles op die manier, zodat ik uiteindelijk tot hetzelfde punt zou komen waar ik weer even de handleiding nodig had. Hewel, ’t ging daar zo ergens mis, want bepaalde stappen waren toch enigszins anders. Gevolg: tornen en gewoon verder mijn eigen goesting doen…

Het kwam gelukkig allemaal goed, al deed het slaapgebrek in de laatste uren geen deugd meer, aangezien ik beduidend meer moest tornen omdat ik stomme fouten maakte. Maarrrr… het is het resultaat dat telt!

Bas blij, ik blij!

Wil je weten wat de andere madammen deden met de aangereikte criteria? Neem een kijkje op deze blogs:

FlaflinkoJust DelphineNathalie’s NaaiselsLarthTwo OwlettesNaaiz – 10e Sewing projects – Stokstaartje doet het zoSewing à la carteMiss PixieGirls in UniformBlogliesjeYjonisBlogrevolutionViTessSewBelJust Just10196Woohoo by DavinaWollebolMaankindjesKreatrienWilwarin CoutureKatrienetteMa’am MusketierThe Needle of ChoiceFrullemieke Vlijtig Liesje KnutseltSpoetnikselsMolemieke –  SewbidooDraadjes – AdivastyleMade for InkaCrealiefjesStoffenspulletjesHutseprutsMarieke Falderieke – LunatiekKhadetjesLilliepawillieNaaisgerief

Aan alle mooie liedjes komt helaas een einde, maar gelukkig eindigen we in stijl en mag ik alweer 3 prachtige prijzen weggeven! Zo maak je kans op

 1. het boek 200 Rokken en Broeken van Evelien Cabie,
 2. een stoffenbon bij Mon Depot ter waarde van 30 EUR of
 3. Omdat ik tijdens de Stik Belgique-maand mijn 500ste volger mocht verwelkomen gooi ik zelf ook het boek Stof voor durf-het-zelvers 3 van Griet en Annick in de prijzenpot.

Wat kan je hiervoor doen? Hewel,  volg mijn blog via email of bloglovin en geef in een berichtje op deze blogpost je top 3 door. Op 1 hetgeen je liefst wil winnen, op 3 wat je minst graag wil. Op woensdag 8 november maak ik de winnaar bekend!

Vergeet ook niet dat je tot 5 november je deelname aan de Stik Belgique Sew Along kan insturen om zo kans te maken op één van de 2 prijzenpakketjes die hieraan verbonden zijn. Ik zet ze hieronder nog even op een rijtje voor u! (Noot: verzending van prijzenpakketjes is incl verzending in België, voor verzending naar het buitenland worden de verzendkosten aangerekend)

Prijzenpakket 1
Patroon Cherry designs
3 (kinder)patronen Coup Coup
Stof Chat chocolat
Bon 25 EUR Bellelien
Stof Galleryfabrics
PiekeWieke Stofje
Speldenmagneet

Prijzenpakket 2
Patroon Cherry designs
3 (kinder)patronen Coup coup
Stof Bambiblauw
Bon 25 EUR Bellelien
Stof Galleryfabrics
Stof Georgette
Setje Knijpportemonnee K-Bas

Veel succes aan iedereen en bedankt om samen met mij van Stik Belgique zo’n tof feest te maken!

92 thoughts on “Let’s Sti(c)k Together goes Stik Belgique met Lars van Zonen09

  1. Het is een prachtig jasje geworden. Hier ga ik ook eens voor kijken om het te maken.
   Voor de wedstrijd : op een kado bon, op 2 stof voor durvers3 en op 3 200 rokken en broeken

 1. De Lars is echt een huzarenstukje! Knap werk, ondanks het tornen!
  Voor mij liefst de bon van mon depot, daarna het broeken/rokken boek en als laatst stof voor durf het zelvers 3 (die heb ik namelijk al).

 2. Hij is wel supermooi! Als je nog eens een tour doet met een ongebruikt patroon haal ik deze misschien wel boven. Ik heb het patroon ook al een tijdje liggen, maar er zijn zovele mooie jasjespatronen. Uiteraard doe ik graag mee met de wedstrijd. Dan kies ik op 1 voor de stoffenbon en als laatste het boek van Griet, want die kocht ik al bij de eerste.

 3. Hoi, heel erg mooie jas! Vooral het buitenstofje, dat vind ik altijd lastig om te vinden; wat sjiek, neutraal en stoer is.
  Ik wil wel wat winnen 😉 Het liefst het boek van SVDHZ, ben daar erg benieuwd naar. Een bon is ook altijd leuk.

 4. Een supermooi jasje, hier wil ik me ook wel eens aan wagen… Mijn top 3: de bon van mon depot, svdhz 3 en 200 broeken. Al maakt het eigenlijk weinig uit, ik ben met alledrie heel content.

 5. Mag ik even zeggen wat een prachtige jas dit geworden is? Echt heel mooi!
  Ik doe graag mee met de winactie. Ik moest wat nadenken over de volgorde, maar het is 2 – 1 – 3 geworden.
  Fijne dag!
  Hilde

 6. Prachtig naairesultaat ❤ !
  Natuurlijk dingen we ook mee voor de wedstrijd: 1-3-2 – SPANNEND!

 7. Het lijkt mij niet simpel, zo’n jas, maar het resultaat is de moeite waard!
  Voor mij liefst de waardebon, dan 200 rokken & broeken, en dan SVDHZ 3 🙂

 8. Wauw, top dat je die Lars toch maakte! Ik ga op 1 voor SVDHZ want die staat hoog op mijn verlanglijstje, 2 voor broeken en rokken – komt altijd van pas en 3 de bon van Mon Depot – met een beetje spijt in het hart want daar zijn altijd zo’n mooie stoffen, maar mijn kast puilt echt uit! Fingers crossed!

 9. Dat is inderdaad een zeer mooi exemplaar in een prachtige stof. Weer bij geleerd over de tussenvoering in wol. Bedankt hiervoor.
  Graag 3 – 2 – 1

 10. Wow wow wow!! Wat een pareltje is me dat zeg!!! Een heerlijk stofje en dat paspeltje en de voering en… het is af!!

  Dat motiveert me nog meer om het Lars-patroon niet meer te lang te laten liggen! (Nu schreef ik me gisterenavond snel in voor een Zo(o)ndag, dus dat is misschien het ultieme moment om ermee aan de slag te gaan.

  Hihi, ik heb wel de indruk dat deze challenge bij veel bloggers de motivatie is geweest om een patroon dat veel te lang ongebruikt bleef eindelijk aan te pakken! Ook bij mij was dat het geval 😉

  Winnen doen we allemaal graag zeker? Mijn favoriete volgorde? 2-3-1 🙂

  Bedankt om weer zo’n heerlijke challenge en blogtour in elkaar te steken!

 11. op 1 de stoffenbon (ik heb mezelf verboden om nog stof te kopen (voor de 3de keer al, lukt een paar weken heel goed waarna ik plots een onweerstaanbare drang krijg… stofverslaafd noemen ze dat zeker 😉 ) maar met een bon telt dat niet… op 2 het boek van de rokken en broeken en op 3 het boek stof voor durf het zelvers (omdat ik het al heb ;-)) Hele mooie jas! ik ben ook bezig met een jasje maar was nog op zoek naar goede voering dat doorstikken vind ik wel een goede tip!

 12. Wooow! Supermooi! Nog van dat!
  Ik win het liefst het nieuwe boek v svdhz en als ik dan toch een laatste plaats moet toewijzen: 200 rokken en broeken.

 13. Dankzij jouw blogpost durf ik er nu ook aan te beginnen!Ik ben een grote fan van zonen09 mr dit patroon schrok me wel af.En ik ding graag maar naar de prijzen met als voorkeur 200 rokken en broeken. Wat een leuk initiatief!!

 14. heel mooi, de Lars is hier ook altijd een hit geweest en ik denk moest de zoon deze zien wilt hij hem direct hebben. Voor de wedstrijd, winnen doe ik eigenlijk zelden maar liefst de stoffenbon, dan het boek van rokken en broeken en dan dat van sdhz 😉

 15. * gasp * Marjolein! Die is echt prachtig!
  De kleurencombinatie, de doorgestikte voering: het is echt af!

  Als ik hem nog niet zelf gekocht had, zou SVDHZ3 zeker op de eerste plaats staan. Maar dat deed ik dus wel in Herzele.
  Nu ga ik in eerste instantie voor de bon, dan de 200 rokken/broeken en eigenlijk niet voor Stof 3. Die moet een thuis krijgen waar er nog geen kloon aanwezig is 😉

 16. Verliefd op de jas, super!
  Misschien ook maar eens maken voor mijn zoontje 🙂

  Op nog leuke ideetjes op te doen voor mij eerst de boeken, daarna de bon
  1. boek 200 Rokken en Broeken
  2. boek Stof voor durf-het-zelvers 3
  3. stoffenbon Mon Depot

 17. Wauw wat een prachtige jas! Ik heb echt genoten van de StikBelgique! Als ik mag kiezen graag 2-1 (3 hoeft niet want die staat hier al in de kast 🙂 )

 18. Wat een prachtig jasje ! En zo’n goed idee om te voeren met wol vliesline ! Dat kende ik helemaal niet. Bedankt voor de tip !
  Ik doe graag mee voor de prijzenpot en dit is mijn top 3:
  1. boek Stof voor durf-het-zelvers 3
  2. bon Mon Depot
  3. boek 200 Rokken en Broeken

 19. Een hele mooie Lars! Ik maakte het nichtje, Louisa 🙂
  Ik doe graag mee voor de fantastische prijzen! In volgorde prijs 2, 1 en 3, aangezien ik het boek al kocht 😀

 20. Je Lars is echt fantastisch geworden!! Heb hem mogen bewonderen op naaiweekend en wat een prachtstuk zeg. Ik zet dergelijke jas zeker op m’n to-sew lijst voor volgende winter :-).
  Ik doe graag mee voor de opnieuw prachtige prijzen. Ik win het liefst prijs 2, de bon van Mon Depot, daarna prijs 1 en vervolgens prijs 3.

 21. Wat een prachtexemplaar en wat een leuke voering :). Volgorde van de prijzen: boek stof voor durf het zelvers 3, bon van mondepot en dan de andere boek.

 22. Oh, ik herken je gevoel 😉 Ik heb hier zo een Ole klaarligggen maar dat angstzweet speelt mij parten… Hoewel ik weet dat Sharon haar patronen met de grootste zorg uitschrijft ;-). Ik duim voor een bon om eindelijk eens ongegeneerd stof te mogen kopen, en het boek SVDHZ kocht ik een uurtje geleden….

 23. Ik vind het een prachtige jas! Dat stofje is echt super mooi, ideaal voor deze tijd van het jaar! Ik doe heel graag mee om een prijsje te winnen. Op nummer 1 staat toch wel de stoffenbon, op nummer 2 het boek 200 rokken en broeken en op nummer 3 svdhz. Hoewel ik ze eigenlijk allemaal even graag wil 🙂

 24. Terecht dat je trots bent. De jas is werkelijk prachtig! Graag waag ik mijn kans voor de giveaway. Op 1 staat met stip het boek svdhz3. Op de derde plaats zou ik het boek met de rokken plaatsen omdat een stoffenbon toch net iets leuk is…

 25. Prachtige jas! Ik doe graag mee voor de bon, svdhz en dan het boek met de 200 rokken. Tof initiatief van je!

 26. Proficiat met je 500 volgers. Dat zouden er nog veelmeermogen zijn, met zo’n leuke en actieve blog. Die jas is zo prachtig hè . Dat patroon ligt hier dus ook al een tijdje, maar ik durf nog niet. Ik zie wat op tegen het werk, beter gezegd.
  Ik doe graag mee voor , oh, mijn keuzevolgorde wil niets zeggen over mijn appreciatie voor de prijzen , ik zou met alle drie de prijzen een gat in de lucht springen en ik heb alle voorgaande boeken ook al, maar als ik echt moet kiezen… SVDHZ, mondepot, 200 rokken en broeken.

  En zo jammer dat deze feestmaand bijna ten einde is. Ik heb daar effenaf geweldig van genoten.

 27. Supermooi gedaan zeg! Heel mooie combi ook.
  Ik zou het liefst de stoffenbon winnen; daarna stof voor doe het zelvers en daarna 200 rokken en broeken.
  Groetjes

 28. Wat heb jij weer voor leuks genaaid.
  Ik zou dolgraag 200 broeken en rokken winnen. En minst graag (maar even welkom) de bon van Mon Depot.

 29. Intetessant die wool mix! Nog nooit van gehoord. Geeft dat echt warmte genoeg om de winter mee door te komen? Vorig jaar naaide ik een extra fleece tussenjas, maar da’s toch veel extra werk.. En nu ik toch al reply… op 1. De cadeaubon 2. Svdhz 3 en 3. Het boek met de 200 rokken & broeken.

  1. Normaal zou dat toch wel goed moeten verwarmen ja. Maar voor de echte vrieskou hebben wij nog een hele warme scandinavische jas die tegen weer en wind bestand is 🙂

 30. Supertof gedaan vooreerst, die Lars voor bas! Een winterjas is geen koud kunstje, knap! Mijn voorkeur in de nieuwe (laatste?) prijzenpot is eerst 3, dan 2, dan 1.

 31. Wauw, super mooi. Ik ben fan van de binnenvoering.
  Mijn voorkeur van de prijzen zijn:
  2, 1 en 3 (die heb ik net gekocht en gesigneerd door de 2 toffe dames 😉)

 32. Erg leuk om alles te volgen. Mooie jas maakte je, dat is toch een heel werkje! Mooi op tijd klaar voor de winter!
  Ik zou graag de SVDHZ winnen, maar de bon van mondepot is ook leuk, gevolgd door het broekenboek.

 33. Heel mooie jas, daar zal hij lang plezier van hebben.
  Ik zou graag de bon van mondepot winnen, daarna het boek 200 rokken en broeken en daarna het boek SVDHZ 3, dat laatste heb ik namelijk vorige week aangeschaft 😀

 34. Heel mooi jasje! Dit is geen snel klaar productje maar oh zo, mooi! Die voering past ook perfect. Ik denk nog te weinig in termen van voering, zodat ik te drukke stofjes die ik wel leuk vind laat liggen omdat ik er niks in zie. Wat meer aan de voering denken dus 🙂

  Voor de wedstrijd houden we het simpel: 1 – 2 – 3…

 35. SUPER mooie jas!!!
  Op 1 stof voor durf het zelvers 3.
  Op 2 bon mon depot.
  Op 3 boek 200 rokken en broeken.

 36. Wow wat een prijzen! Je Lars is echt prachtig! Jammer dat je zoveel moest tornen! Echt een rotklus! Mijn top 3 is zoals jij hem op je blog plaatste. 1/200 rokken en broeken 2/bon Mon Depot 3/ stof voor durf het zelvers

 37. Wauw, wat een mooie jas. Aan zoiets waag ik mij voorlopig niet. Ik doe graag mee en zet het boek ‘SVDHZ’ op 1, de bon op 2 en het boek ‘200 rokken en broeken’ op 3.

 38. Amai Marjolein, keischoon!! Zo een jas, het is toch een klusje… grappig hoe je er je eigen ding mee deed, en dat van die vernmoeidheid herken ik heel goed! Gelukkig kan het eindresultaat er echt wel meer dan zijn, prachtig gewoon!! Nu ik hier toch eindelijk nog eens geraak (soooooorrrryyy dat ik dat zo veel te weinig doe, een schande als ik zie wat voor moois je allemaal gemaakt hebt!!) doe ik natuurlijk graag ineens mee aan je give-away 😉 op 1 de MonDepot bon, op 2 dat van Evelien Cabie en op 3 stof voor durf het zelvers, want die heb ik intussen zelf al gekocht 😉 bedankt voor de geweldige organisatie!!!!!

 39. Wat een mooie jas! En dat stofje 😍.
  Ik ging graag mee naar de prijs. Ik zou het liefst svdhz 3 hebben. Dan het boek 200 broeken en rokken en dan de bon van mon depot.

 40. Heel mooie jas. Echt super. Ook ik heb een hele maand genoten van je initiatief. Chapeau
  Op nummer 1staat de stoffenwinkel, opeter twee het boek 200 broeken en rokken. Op drie staat SVDH3 want deze blinkt al in mijn kast

 41. Dit is echt een super toffe jas. Ik heb het stofje in bruintint ook liggen, ik was van plan om er een broek van te maken. Maar voor deze Lars is het ook super.
  Ik probeer ook nog eens mee te doen aan deze giveaway
  Dit is echt een fantastische maand geweest met veel inspiratie. Dank je wel!
  Op nr 1 SVDH3, op nr 2 de bon voor stofjes en op nr3 het boek 200 broeken en rokken.

 42. Ik doe graag mee voor op 1 het boek 200 broeken en rokken, op 2 svdhz en op 3 de bon.
  Doet me eraan denken dat ik dringend foto’s moet maken van mijn laatste stil Belgique naaisel!

 43. Wow zo mooi! Ik droom ook van een Lars voor mijn zoontje, maar vind de moed niet om eraan te beginnen… Ik doe ook graag mee voor 3-1-2.

 44. Mooi! Hier voorlopig nog eenvoudiger maaksels op het programma…
  Ik doe graag mee voor de give away. Met een voorkeur voor Sdhz3, daarna 200 broeken en rokken, en op 3 (maar nog steeds heel graag) de bon van Mon Depot.

 45. Ik doe echt zelden ‘mijn ding’ met een handleiding, al helemaal niet met eentje van Sharon, die zitten gewoon zo goed ineen dat ik weet dat ik daar niet moet mee rammelen ;). Maar hé, dat is muggenziften want ziet eens wat voor een schoon jasje dat kind daar draagt! x

  Ik gooi graag mijn naam in de pot; Evelien haar boek heb ik al, dus als ik eruit floep mag die naar iemand anders gaan :). En dan… stof van Mondepot, daar zeg ik nooit nee tegen, en ook al heb ik SVDH niet, ik heb wèl al een verlanglijst wat ik graag zou maken. Duimen dan maar zeker?

 46. Wat een prachtige jas! Zie hem eens stralen 🙂
  Ik ben toch ook wel blij dat ik een paar maanden geleden de stap zetten om jassen te naaien voor de jongens, dat is nu eens een kledingstuk waar ze echt geniet aan hebben omdat ze dat dag in dag uit dragen hé 🙂
  Ik waag graag mijn kans voor weeral leuke prijzen:
  1. boek Stof voor durf-het-zelvers 3
  2. bon Mon Depot
  3. boek 200 Rokken en Broeken

 47. Zo’n mooie jas! Ik geraak stilaan toch meer en meer overtuigd om er zelf ook eens aan te beginnen voor mijn jongens.
  En ik doe graag mee voor de mooie prijzen, op 1 SVDZ3, op 2 de kadobon en op 3 200rokken en broeken.

 48. maakproces van dichtbij meegemaakt, goed gedaan! op 1 voor mij de stoffenbon, op 2 het boek van Evelien Cabie en 3 hoeft niet want dat boek heb ik al 😉

 49. Zo leuk weeral, wat staat Bas er geweldig mee! Ik doe graag mee aan de wedstrijd. Fingers crossed! Mijn persoonlijk voorkeurslijstje; 1 de stoffenbon, 2 het 200 broeken en rokken boek (het 200 jurkenboek is hier alvast een topper) en 3 het svdz3 boek. Mocht ik deze winnen dan verloot ik hem met veel plezier terug op mijn blog Stofjesverslaafd.blogspot.be want deze staat hier al te blinken in mijn boekenkast. Merci voor al de inspanningen en de fantastische voorbije weken!

 50. Amai, gij zijt echt goed bezig hè!! Helemaal af die jas en zie hem stralen, mijn toekomstige schoonzoon! 😉 Ik ga ook meteen mijn kans wagen: 1 bon van mon depot en als laatste SVDHZ want die heb ik al. 😊

 51. Supermooie jas! Ik waag ook nog eens mijn kans met de wedstrijd: op 1 de bon, op 2 het boek met 200 rokken en broeken, op 3 svdhz.

 52. Met dit berichtje ben ik helemaal rond en heb ik alle blogs bezocht van de Let’s stick together groep. En wat een geweldige kers op de taart zie ik hier. Een prachtige jas! Ik bewonder je dat je hieraan durft te beginnen, want dat moet toch wel een heel werkje geweest zijn. (ik ben zelf fan van quick & easy, graag projectjes die snel klaar zijn) Een prachtige jas, zowel de buitenstof als de binnenstof zouden in mijn voorraad terug te vinden zijn. In feite… ik kocht woensdag een gelijkaardige stof als de buitenstof voor een Cisse!

  Natuurlijk doe ik ook nog graag mee met de give-away…
  Op 1 staat bij mij SVDHZ 3, op 2 de bon en op 3 de 200 rokken en broeken.

 53. Wauw, super knap jasje! Echt mooi gedaan! Zo’n uniek eigen naaisel geeft toch altijd net dat ietsje meer hè. Ik waag graag mijn kans om in de prijzen te vallen, mijn favoriete top 3: 2, 1, 3. Wie niet waagt niet wint 😊

 54. Ik genoot er ook van en mijn lijstje is nog niet helemaal afgewerkt. Dus zal er de volgende weken nog regelmatig Stikbelgique gehashtagd worden. En voor de give-away: 3-2-1

 55. Heel mooi initiatief! Zo zie je maar eens hoeveel je naait met Belgische producten. Ik stond er bij mezelf versteld van.
  Bedankt voor de extra motivatie deze maand.
  Mijn keuze is 3-2-1. 1 het laatst omdat deze al in mijn bezit is 😉

  gr Fien van Staruur

 56. Prachtig jasje die ik in het echt mocht bewonderen op naaiweekend! Idd veel oh’s en waw’s!
  Mijn keuze is 1) de bon, 2) boek 200 rokken en broeken en 3) boek SVDHZ3.

 57. Een prachig resultaat voor een prachtig ventje.
  Ook ik doe graag mee voor een deeltje van de prijzenpot.
  Mijn volgorde : 200 rollen en broeken – svdhz3 – waardebon.

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: