Close

Let’s sti(c)k together! Gaan jullie de uitdaging aan?

Na mijn Sew Challenge deel 2 bleef ik met zo’n gevoel zitten… Een gevoel waarmee ik iets wou doen. Ik vond het namelijk zo leuk om samen met Miranda de wedstrijd te hacken, dat ik hier eigenlijk vaker iets mee wil doen.
Insert de rubriek Let’s Sti(c)k Together waar Davina (bezieler van dé Sew Challenge, dankzij haar ontdekte ik het plezier van af en toe een uitdaging) en ik dus de handen in elkaar gaan slaan. Wij gaan op zoek naar bloggende naaisters, die af en toe samen met ons een aantal criteria willen afspreken waar we dan elk mee aan de slag gaan, om dan op een afgesproken tijdstip terug te koppelen op onze blogs en onze verschillende naaisels te kunnen vergelijken. Het zal mij alvast helpen om wat grenzen te verleggen op naaivlak!

Wie hier graag aan wil meewerken mag me contacteren. Dit kan onder andere via het contactformulier op mijn contactpagina, mij even aanspreken op facebook kan ook uiteraard! (Ook voor vragen uiteraard altijd welkom!)

Ik hoop dat er nog heel wat zijn die deze uitdaging graag aan gaan!

Enneuh… nu we het toch over de Sew Challenge hebben, deze week is het weer aan een aantal nieuwe dames om hun creaties voor te stellen. Neem gerust een kijkje op hun blogs!

Seamsnormal
Lucky Mie
– Sewlisi
196
Wensjewat
Tantefee
crea-vie
Bij oogappelSien
Naaisgerief
Lilliepawillie

Een overzicht van alle deelnemers kan u hier terugvinden!

14 thoughts on “Let’s sti(c)k together! Gaan jullie de uitdaging aan?

  1. Let’s sti(c)k together, super initiatief. Ik wil heel graag meedoen al is het maar om die naaidips af en toe weg te werken en een een nieuwe zomergarderobe in mijn kast te hebben 🙂

  2. ik wil ook graag mee doen. die challenge die ik nu kreeg was eerst effe slikken, maar is eigenlijk echt zo leuk, om eens helemaal iets buiten de comfortzone te maken. ik heb de smaak te pakken.

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: