Close

Let’s Sti(c)k Together Blogtour: Party!

Let’s Sti(c)k Together: de uitdaging

Het is alweer even geleden dat we van Let’s Sti(c)k Together deden. Ook deze keer maakten we er een toffe challenge van. Alle deelnemers selecteerden 3 stofjes naar keuze aan de hand van het thema ‘party outfit’. Vervolgens werd er op de stofjes gestemd, het stofje met de meeste stemmen zou datgene zijn waar men mee aan de slag ging.

Let’s Party Together

Bij mij werd het een zwart katoentje met zilveren glitter, dat ik niet zo lang geleden kocht bij De Stoffenkamer. De eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik helemaal geen idee had wat ik met het stofje zou aanvangen. Ik had een plan A en een plan B in gedachten, maar helaas had ik een beetje last van een enorme naai- en blogdip. Insert een zware portie uitstelgedrag. Ik trok me er de laatste weken dan ook niet zoveel van aan, tot het echt wel erg werd en ik besefte dat ik knopen zou moeten doorhakken. Een naaiweekendje zo’n week geleden kwam gelukkig op een goed moment en ik besloot om een zeer eenvoudig rokje te maken in het stofje. Lara is de laatste tijd volledig into rokjes met een leuke trui erop, dus zij was alvast tevreden.

Het rokje

Het rokje is er eentje dat ik maakte zonder patroon. Ik gebruikte een lap stof, knipte die halfweg in 2, stikte de lappen aan elkaar, maakte een tunnel bovenaan en trok er een elastiek op maat van Lara door. Meer rimpels was praktisch onmogelijk.

Het truitje

Het truitje erop is er ook eentje met een feestelijke touch, door de grijze boordstof met zilveren glitter erdoorheen. Een perfecte match met de katjes-french terry van Eva Mouton & Bambiblauw. Het patroontje dat ik hiervoor gebruikte is (alweer) de Issie Top, mijn favoriete sweaterpatroon voor Lara op dit moment.

Lara kijkt alvast uit naar de feestdagen! U ook?

Benieuwd naar de invulling van andere deelnemers? Klikt u gerust even door naar hun blogs!

FlaflinkoFlexjeStofjesverslaafdMade for InkaAdiva StyleSewing à la carteJust DelphineSpoetniksels –  FrullemiekeTwo OwlettesDraadjesJust-Just10LarthVlijtig Liesje KnutseltGirls In Uniformwoohoo by DavinayjonisWilwarincoutureKhadetjesNoxeema

17 thoughts on “Let’s Sti(c)k Together Blogtour: Party!

  1. superschattige outfit! en zo’n naaiweekend is echt fantastisch voor de productiviteit he, ik kijk er alweer naar uit: in april gaan wij ook weer.

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: