Close

Lara and Me

For English, Scroll Down

Lara is volledig in de ban van Mia and Me, een of andere animatieserie die ze ontdekte op Netflix. Waar het juist over gaat weet ik niet, al plan ik wel eens mee te kijken. Maar wat ik wel weet is dat – naast Mia – in de reeks ook eenhoorns te zien zijn. Eenhoorns zijn dan ook Lara’s nieuwste ‘obsessie’. Toen Lara met mij langsging op de pop-upverkoop van Pieke Wieke, zag ze dit stofje liggen en moést ze dit hebben. Niet dat ik mijn kinderen steevast alles toegeef, maar met haar verjaardag in het verschiet én het feit dat ze graag een eenhoornfeestje wil (ohjawel, dat ook nog) kon ik me wel vinden in haar keuze.

Het Candyjurkpatroon werd weer bovengehaald en enkele dagen voor haar verjaardag zette ik me aan het afwerken van de jurk.

Zoals ik in het verleden al meedeelde, ben ik geen fan van de onafgewerkte randen in La Maison Victor, dus voorzag ik aan de hals en mouwen extra naadwaarde om een zoom te kunnen voorzien. Ik plooide aan de halsboord en mouwboorden 1cm zoom om en stikte dit vast met een tweelingnaald (jaja, onlangs heb ik mijn afkeer hiervan overwonnen). Het rokdeel verlengde ik met 7 centimeter zodat het niet te kort is voor Lara.

Follow


Last Sunday, we celebrated Lara’s 6th birthday. Lara is a big fan of Mia and me, an animated television series. Since she’s watched it on Netflix, she’s a big fan of unicorns. When I took her to the Pieke Wieke pop-up fabricstore in my town, she fell for this amazing unicorn fabric.
For her birthday she wants an amazing unicorn themed party, so I made the ideal party dress for her using the Candy dress pattern from La Maison Victor (a Belgian magazine). 

14 thoughts on “Lara and Me

  1. Het staat haar leuk … en ze zal steeds meer de keuze gaan bepalen wat je mag naaien.

  2. Heel mooi. En misschien een rare opmerking maar iedere keer als ik foto’s zie met jullie huis op de achtergrond denk ik oh die hebben dezelfde baksteen als ons haha.

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: