Close

Keep It Simple met de Irene-jurk!

Onlangs was mevrouw Bel’Etoile op zoek naar testers voor een jurkpatroon dat zij uitwerkte. Niet vies van een extra patroontje ging ik de uitdaging aan en schreef me in. Niet lang daarna kreeg ik bericht dat ik de Irenejurk mee mocht testen. Gewéldig content was ik!

Ik zag al snel de eerste testversies passeren, allemaal pareltjes! Ik dook in mijn voorraad en koos daar een rood ribfluweeltje uit dat al eeuwen in mijn voorraad lag. Dit bleek gewoonweg ideaal voor dit project. Het patroon bestaat uit heel eenvoudige patroondelen en ook het verwerken van dit project ging heel erg vlot.

img_5238

Het jurkje zit iets ruimer onder de oksel, zodat er nog een longsleeve of truitje onder kan.

 

Het jurkje valt pittig kort, maar door mijn eigen fout nog iets korter dan voorzien, vermits ik te weinig naadwaarde aan de zoom tekende. Maar ik vind het zeker niet mis zo!

Het patroontje is GRATIS terug te vinden op de blog van Bel’Etoile.

Het patroon laat de nodige ruimte voor de zogenaamde hacks. Ik zag al meerdere leuke en gevarieerde versies passeren. Wil u meer zien? Hou volgende blogs de komende dagen alvast in het oog!

Made by MazellaFlaflinkoWoohoo by DavinaInspinration
Molemieke’s naaiblogHutsepruts Mijn leven met 4 heldenSewLiSiAmore
FrullemiekeMomfiemeDoDitIt128SewBel
Creative CatooPink BubbelsSew-LesNaaisgeriefKaatjenaaisels
Voor MiLoGalleryFabricsBelleviStannel+2=5

7 thoughts on “Keep It Simple met de Irene-jurk!

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: