Close

Juliettedress part 2: Let’s sparkle!

For English, scroll down

Na het maken van mijn explorer tote lagen de stoffen die ik daarvoor gebruikte in mijn bereik. Reeds tijdens de patroontest van de Juliettedress + top twijfelde ik enorm of ik Juliette in deze stoffen zou maken… Ik zag het zo voor me. Met de kraag in het denimstofje, het jurkje in de veren van Wolf & Rita. Maar ik begon te twijfelen. Zou de kraag niet te zwaar vallen in het denim? Ik liet m’n plannen varen.

Bijna 2 weken spookte het project door mijn hoofd. En toen zwichtte ik alsnog… Op enkele uren zat haar tweede Juliettedress in elkaar. (Hier kan u de eerste bekijken) Zei ik al dat het een zeer vlot project is?

U kan het patroon van de Juliettedress + top hier verkrijgen. Er is ook een nederlandstalig patroon voorzien.

After making my Explorer Tote, the fabrics I used were on my cutting table. While patterntesting the Juliettedress + top from Sewpony patterns, I considered making another Juliettedress with these fabrics. I could imagine what it would look like. A denim collar and a dress with featherprint. But I started doubting my idea because I thought that the denim collar would perhaps be too heavy for the dress. So I abandoned my plans. 

During almost 2 weeks, the project kept haunting my mind so I eventually gave in. A few hours later I had the second Juliettedress ready. (Here’s the first) Did I already mention that this pattern is a really quick project?

You can buy the pattern here!

 

Follow

14 thoughts on “Juliettedress part 2: Let’s sparkle!

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: