Close

Gezinsuitbreiding ten huize Flaflinko: Welkom Jack!

Toen Sharon dit blogbericht postte, was ik er als de kippen bij om mezelf in te schrijven. Het is immers voor een groot deel te danken aan de blog en de patronen van Zonen09, dat ik het aandurfde om te naaien. De handleidingen van Sharon blijken immers zeer waterdicht (lees gerust ‘foolproof’), ook voor een beginnend naaister. Ik leerde naaien met het Jacob-patroon een kleine 5 jaar geleden. Hemdjes? Dat durfde ik niet maken jong… tot Theo werd gelanceerd. Alweer met een sublieme handleiding. Billie blijft hier een ideaal bandwerkpatroontje en ook Charlie, CisseWolf en Pim rolden al (meermaals) vanonder mijn machine. Mijn man viel dit jaar nog in de prijzen met een ‘volwassen’ Theo-hemd. (En wauw, hij staat er goed mee, al zeg ik het zelf!) Dat mijn man nog wel een aantal Theo-hemden mag verwachten, dat staat vast.

U ziet, ik ben behoorlijk lovend. De patronen die ik nog niet maakte van Zonen09 staan absoluut nog op mijn verlanglijstje (weg drempelvrees, ik zoek tijd verdorie!) en het nieuwste patroon Jack mag dat lijstje in al zijn glorie aanvullen.

Soit, ik ben aan het afdwalen. Ik schreef me dus in voor haar event, om mee te komen toasten op 5 jaar Zonen09 alwaar het nieuwe patroon Jack én de nieuwe stoffencollectie aan ons getoond zouden worden.

Vermits ik nogal verlegen kan zijn, had ik toch wat schrik. Ik sprak af met Ans om samen door te rijden, zo kwamen we niet alleen aan. De schrik voor de verlegenheid was ongegrond. Ik denk dat ik amper gezwegen heb en heb heel wat toffe dames ontmoet. Madammen die ik al kende, madammen die ik niet kende en waarbij er bij mij van zodra ze hun blognaam vermelden een “Maarjaaaaaa, die ken ik!” volgde. Helaas was ik iets te druk bezig met babbelen waardoor ik vergat om véél foto’s te nemen van de schitterende details op de locatie, van de stofjes, het buffet, de sfeer, de mensen… U moet het doen met enkele kleine (niet zo scherpe) sfeerbeelden.

Enfin, ’t was een avondje dat volgens mij zeker voor herhaling vatbaar is (liefst VOOR de 10de verjaardag van Zonen09). En wat de nieuwe stofjes betreft… Zalig streelzacht, écht prachtig zijn ze. Ik sloot mijn avondje af met de aankoop van een nieuwe zoon in mijn collectie. Welkom Jack!

Waar is dat volgende feestje?

Follow

7 thoughts on “Gezinsuitbreiding ten huize Flaflinko: Welkom Jack!

  1. Zalig he die zonen 09. Had ik het vroeger geweten k was meegeweest ;p net nog pimmetjes gedaan en nu 2 billies als basis voor de meestercadeautjes 😉 die komen zeker nog op de blog te staan :)) ze zijn zoooooooo fantastisch!

  2. Dat zag er daar dik ok uit … ik kwam onlangs Sarah van Khadetjes in de Stoffenkamer tegen … Altijd nog een raar gevoel, je kent een heel stuk vh leven van de bloggers, maar echt ‘kennen’ doe je ze niet … maar tot nu toe eigenlijk alleen maar positieve ervaringen mee gehad … je hebt uiteindelijk al minstens twee gemeenschappelijke interesses 😄

    1. ’t Was idd dik ok! En idd, sommige mensen’ ken’ je van op hun blog, terwijl dat omgekeerd niet zo is. Grappig!

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: