Close

Getting Twiggy with it!

I was in the middle of a necessary break when I received a mail from Suz (Sewpony) to ask me if I wanted to participate in the blog tour for the Twiggy dress. It took me only a moment to decide that I would take the chance. I already made plans to start sewing some spring and summer outfits for my kids, so this was the perfect opportunity to wipe the dust off of my sewing machines!

In het midden van een langgerekte naaipauze ontving ik een mailtje van Suz (Sewpony) met de vraag of ik wou deelnemen aan de Twiggy jurk blogtour. Ik hoefde niet zo lang na te denken, ik plande immers al om wat lente en zomeroutfits voor mijn kinderen te maken, dus deze uitnodiging was de spreekwoordelijke schop onder mijn kont om die machines van mij van onder het stof te halen.

Het Twiggy patroon heeft heel wat verschillende opties en is verkrijgbaar in het Engels en Nederlands.

The Twiggy pattern has quite a few different views and options and is available in English and Dutch

I made a sleeveless dress with the half belt and square neckline. It gave me the perfect retro feel to match both pattern and fabric (Summerswans by De Melkbrigade)

Ik maakte een mouwloze versie met halve riem en vierkante halslijn. Een combinatie die naar mijn gevoel het best aansloot bij de retro feel die ik wou creëren met patroon en stoffenkeuze. Ik gebruikte deze keer de XL zomerzwanen van De melkbrigade als stof. Wie mij al lang volgt weet dat mijn blog hier vol staat met naaisels in deze stof. Ik denk dat mijn voorraad uitgeput geraakt nu.

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: