Close

Getest: Semper Sweater Dress

Onlangs zag ik op de facebookpagina van Stof&Co een wondermooi stofje passeren. Ik zag er het perfecte stofje in voor Lara. In eerste instantie dacht ik er een leuke Semper Sweater van te maken, maar toen ik even langs ging bij Stof&co bleek de print te lang te zijn. Dus besloot ik om de Semper Sweater te verlengen tot jurk. Ik kocht ineens ook een stevige tricot die er perfect bij paste. De combinatie is werkelijk top. Volledig mijn ding en volledig op mijn dochter haar lijf geschreven. –Dat laatste vond zelfs de man des huizes, die zich doorgaans niet uitspreekt over de vestimentaire keuzes die ik maak voor onze kinderen en die enkel met lovende woorden gooit, wanneer zij hun neus optrekken, zodat ze vervolgens dat kledingstuk TOCH willen dragen. –

Ook de ‘duimgaten’ mochten hier niet ontbreken. Het jurkje ging na de pasbeurt en fotosessie niet meer uit… Een succesformule denk ik! Zo zullen er alleszins nog een aantal volgen.

Stof: Stof&Co Lokeren (www.stofenco.be)
Patroon: Semper Sweater van Sofilantjes

 

2 thoughts on “Getest: Semper Sweater Dress

  1. Of de man des huizes iets van kledij kent weet ik niet maar deze keer heeft hij gelijk, deze is supermooi !
    Dit is roze maar toch winters genoeg door het donkerblauw, topcombinatie

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: