Close
Explorer tote

Nu ook tante Flaflinko en dat vieren we met een Explorer Tote XL

Op Kerstavond vorig jaar meldden de schoonzus en haar vriend dat ze in blijde verwachting waren van hun eerste kindje. Een nieuwtje waar ik om het licht uit te drukken zรฉรฉr enthousiast over was. Langs zowel mijn kant van de familie als die van mijn man waren wij de eerste met kinderen. Alle kindjes werden tot nu toe door ons aangeleverd, dus een kindje van de schoonzus zou van ons voor de eerste keer een nonkel en tante maken en onze kindjes een neefje of nichtje ‘opleveren’. En die gebeurtenis, dat is wel een mooi cadeau waard.

Maanden brak ik er mijn hoofd over. Waarmee zouden we de kersverse ouders en baby een groot plezier doen. Ik wou graag iets zelf maken, maar twijfelde toch serieus over die beslissing. Smaken verschillen nu eenmaal en hoe je ’t ook draait of keert, bij de geboorte van een kind krijg je ook al eens iets wat niet helemaal je smaak is.
Ik heb dus wel een hele erge vorm van drempelvrees om zelf cadeautjes te maken voor iemand anders.

Toen ik ergens na mijn workshop met An met mijn nieuwe Explorer Tote bij mijn schoonouders was, was mijn schoonzus daar ook en zij zei toen dat ze dat kurkleer zo mooi vond. Op weg naar huis zei ik tegen mijn ventje dat ik misschien overwoog om een grote versie van mijn Explorer tote te maken, zodat ze die als verzorgingstas zouden kunnen gebruiken. Hij vond dat een goed idee, maar ik bleef twijfelen. Misschien kreeg ik wel een complimentje uit beleefdheid en vond ze de tas toch niet zo spectaculair. Om mezelf uiteindelijk uit mijn lijden te verlossen dacht ik ‘Ik vraag het gewoon even aan de schoonzus’. En zo vroeg ik voorzichtig wat ze ervan zou denken als ik voor haar een verzorgingstas zou maken. Ze was laaiend enthousiast. De rest is geschiedenis!

Patroon/Pattern: Explorer Tote – Noodlehead
Kurkleer / Cork leather + fournituren: K-Bas
Denim Lurex: Pieke Wieke
Tassenband: Mertens Mercerie

25 thoughts on “Nu ook tante Flaflinko en dat vieren we met een Explorer Tote XL

  1. Ik weet niet of je schoonzus de tas al gezien heeft maar wat is het een mooie tas geworden. Schitterend. En wat een prachtige kleurencombinaties. Daar gaat zij echt plezier van hebben en veel ogen mee uit steken.

  2. wie zou er nu niet blij zijn met zo’n tas! echt mooie neutrale kleuren die bij gelijk welke outfit passen en zelfs bij kindje 2 (of 3 of 4 ๐Ÿ˜‰ ) nog in zullen zijn

  3. Zo mooi! Dat voeringstofje heb je echt super gekozen. Dat roept echt “baby”!
    De buitenkant is ook een supercombinatie, maar die roept eerder “stoere mama” ๐Ÿ˜‰

  4. Heel mooi! Toffe stoffencombi ook. En ik begrijp je enthousiasme om tante te worden. Ik heb net hetzelfde voor: als eerste in de familie kinderen gekregen en pas in november krijgt mijn broer een baby. Ik kan niet wachten! (En ga ook op zoek naar cadeau-ideetjes)

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: