Close

Exit School, welkom vakantie!

Eind juni markeert zoals gewoonlijk het einde van het schooljaar. En zoals de traditie voorschrijft probeer ik ook steevast iets te voorzien voor de leerkrachten. Er wordt bij elk van onze kindjes klassikaal een bedrag per leerling uitgelegd waarmee we de juffen/meesters in de watten leggen. Maar mijn kindjes (en ik) vinden het leuk om de leerkrachten ook telkens te voorzien van een kleine extra attentie. Zij helpen onze kroost mee vormen, dus zijn dat dubbel en dik waard!

Dit jaar besloot ik om voor de 3 juffen van mijn kinderen de ‘minimalist wallet’ van Noodlehead te maken.

De kinderen kozen de stofjes voor hun juffen, ik ging aan de slag!

Voor de buitenstof gebruikte ik waxed cotton. (Ruikt echt heerlijk trouwens!)
Het was de allereerste keer dat ik dit verwerkte, maar ’t moet gezegd dat ik dankzij de tips van K-Bas en mijn mede K-Basmadammen daar redelijk vlot in slaagde. Het verwerkingsproces liep evenwel niet altijd van een leien dakje. Ik zou je afraden om met een slaapkop drukknopen in te hameren. Iets met ‘alles dat verkeerd kon gaan, ging ook verkeerd’. Gelukkig stonden de immer behulpzame K-basmadammen me bij ten tijde van deze beproeving en rolden er alsnog enkele geslaagde exemplaren vanonder mijn machine.

De 2 oudsten stopten in hun portemonneetje nog een briefje met een tekening, Bas was minder meewerkend, dus juf Anouchka kreeg een bedankje van mij.

Voor de fournituren (ritsen, knopen), lederen riem, sandwich fix en de waxed cotton kan u terecht bij K-Bas.
Het patroon kan u hier aankopen.

Wist je dat je bij K-Bas hier ook gewoon een workshop voor kan volgen? (Ik zag dat vandaag toevallig passeren, dus dacht dat ik het ook maar meteen even kan vermelden.

En nu genieten van de zonnige dagen die onze zomervakantie inluiden.

Bloggers & IG-ers die graag willen deelnemen aan de Stik Belgique blogtour kunnen zich nog steeds inschrijven. Dat kan HIER. Voor meer info stuur je een mailtje naar flaflinko @ gmail.com (aan elkaar)

2 thoughts on “Exit School, welkom vakantie!

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: