Close

Een reis door de tijd met Stik Belgique

Begin 2017 presenteerde ik u deze Laure. Eén van vele die toen vanonder mijn machine rolden. Ik was behoorlijk wild van deze combinatie, maar het jurkje was al snel te klein. Ik had al snel in het snuitje dat ik langer wou genieten van deze jurk-stofcombinatie en dus bestelde ik de stof opnieuw, voldoende zodat ik in de toekomst nogmaals een Laure met qipao kon maken.

En u raadt het al, speciaal voor Stik Belgique ging ik opnieuw aan de slag met stof en patroon. 

Laure is by far één van mijn favoriete patronen aller tijden en van de hand van An, de madam achter Straightgrain. Als ik alles bij mekaar optel vermoed ik dat Straightgrain ook met stip op één staat als het aankomt op het meeste aantal kledingstukken die ooit hun weg vonden in de kast van mijn dochter. Tinny, Feliz, Laure,… behoren tot mijn bandwerkfavorieten. Nova, Ume en Hanami staan al even op mijn verlanglijstje. Misschien moet ik toch maar eens werk maken van een wintercollectie vol jurkjes!

Deze throwback naar begin 2017 doet me helaas ook beseffen hoe snel kleine meisjes groot worden… 

Mijn olijke medebloggers deze week zijn: Khadetjes – Naaisdrovje – Nathalie’s Naaisels – The Needle Of Choice – Woohoo by Davina – WilwarinCouture – Larth – Jongens toch – Skwadraatlive – Adivastyle – Just Delphine – Noxeema – Miss Pixie – Gezien bij Justine – Plus 2 is 5! – Mimaloki – OOYAmade – Lilliepawillie – Sewing à la carte – Blogliesje

17 thoughts on “Een reis door de tijd met Stik Belgique

  1. Ik verschiet er ook telkens van hoe snel die kleine dames groeien. Wat een leuke throwback en idd. zalige combo. StraightGrain is en blijft mijn favoriet. Jou dochter staat geweldig in dit patroon. Topper.

  2. Prachtig jurkje! Als ik zoiets zie, vind ik het altijd een beetje jammer dat jongens geen kleedjes dragen (schaterlach)! Of dat het patroon enkel voor kinderen bestaat 😉

  3. Supermooi! En ze worden inderdaad veeeeel te snel groot! Dit patrooontje vind ik ook prachtig, maar Maya wil niet dat de kraag zo hoog komt… Ik zou het wel nog eens kunnen proberen voor Oona 😉

  4. zo mooi! dat stofje lijkt idd wel echt gemaakt voor dat patroon, wat een supercombi! En idd, kleine meisjes worden veel te snel groot!! Wel schattig om de twee versies zo naast mekaar te zien 🙂

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: