Close

Een goede juf is goud waard!

For English, scroll down

Het einde van het schooljaar is weer in zicht en dat betekent dat de leerkrachten van de kindjes opnieuw in de bloemetjes gezet mogen worden.

Voor de juffen van Lara en Bas maakte ik een leuk knijpportemonneetje volgens deze tutorial. Het frame hiervoor kocht ik bij K-Bas, het kurkleer dat ik gebruikte kwam van restjes (oorspronkelijke lappen gekocht bij K-Bas uiteraard) uit mijn eigen voorraad. Voor de voering viste ik 2 restjes Petit Pan uit mijn restjesbak.

Voor de juffen van Noah (2de leerjaar) maakte ik pennenzakken. Van dezelfde restjes kurkleer en Petit Pan-stof als degene die ik gebruikte voor de knijpportemonneetjes. Het patroon en de tutorials hiervoor vond ik hier en hier.

Ik wou ze eigenlijk zelf houden, maar ik denk dat ik nog wel een exemplaartje voor mezelf kan maken. Ik hoop alvast dat de juffen er tevreden mee zijn!

Follow


It’s that time of year again.! Summer vacation is nearby and at the end of the school year we like to give the teachers of our kids a little gift to thank them for the past year. This time I decided to go for little coin purses and pencil cases. I used scraps of cork leather as main fabric and scraps of Petit Pan fabric as lining. The purses were made with this tutorial. I bought the frame at K-Bas. The pencil cases were made following these 2 tutorials. 

12 thoughts on “Een goede juf is goud waard!

  1. Wat zijn ze mooi geworden. De naturel kerkleer met de rose piping en de rits ziet er super uit. Een geweldige manier om restjes goed te gebruiken.

  2. Leuk! Ook twee juffen per kind? Ik had mijn tote bags voor de juffen ook wel willen bijhouden (met een andere tekst natuurlijk). Hopelijk vallen ze ook in de smaak bij de juffen, maar dat zal wel!

  3. Toffe combinatie genomen. Sommige onder ons vinden het jammer dat ze geen juf zijn als we de cadeautjes voorbij zien komen! 😁

    1. Dat kan ik me heel goed voorstellen, want ik zou sommige cadeautjes ook graag zelf ontvangen. Dju toch, roeping gemist! 🙂

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: