Close

Dit Was April 2017

April bleek ondanks een ferme dip toch nog een vrij productieve maand te zijn. Misschien wel het gevolg van vluchten in mijn hobby om zoveel mogelijk ‘rust’ in mijn hoofd te creëren. Ik geniet van het naaien, het werkt verdovend op mijn chaotische geest. Het zorgt er ook voor dat ik niet voortdurend bij elk akkefietje op de vingers van mijn kinderen zit te kijken en me daaraan stoor. Ik kan meer tolereren, zij zijn duidelijk ook ‘rustiger’ daardoor. (Of ze lijken rustiger)

Though I had quite a tough month, April stil was a really productive month on a sewing level. Perhaps that’s because I find sewing soothing. Sewing is like therapy, it is in a way ‘mindnumbing’ and that’s exactly what I need from time to time.

GENAAID / SEWN

Vienna – Kaatjenaaisels & Bel’étoile

Thor – La Maison Victor 1

Thor – La Maison Victor 2

Charles Pants – Compagnie M

Lexi’s Strappy Back Dress – Simple life pattern company

Juliette Dress – Sewpony

Miss Polly – Sewpony

Explorer Tote – Noodlehead

Goed voor 8 naaisels! Ik lijk zo steevast wat rond dit gemiddelde te schommelen, wat zelfs boven mijn verwachtingen ligt.

Ongebruikte patronen / New patterns used

Ik maakte de volgende patronen voor het eerst / I’ve used the next patterns for the first time

Stashbusting

  • In: 35
  • Uit: 42
  • Gekocht & verwerkt: 12

Waar in en uit vorige maand in evenwicht waren, is uit nu duidelijk aan een inhaalbeweging begonnen. Ik doe mijn best om mijn stash te doen krimpen! (Al is het verre van gemakkelijk, met alle verleidingen die erbij komen).

This year I’ve bought 35 fabrics, used 42 fabrics and used 12 fabrics within a month after buying them so far! 

6 thoughts on “Dit Was April 2017

  1. Amai wat een productiviteit! Hier was het heel stil op naaivlak. De opstart in bijberoep, 2 nog kleine actieve bengels en zelf niet helemaal ok zijn herleidde mijn naaitijd tot quasi 0. Kan alleen maar beteren denk ik dan! Mooie dingen maakte jij zeg!! De dochter heeft waarschijnlijk ook een grote kleerkast nodig 😉

  2. waauw, wat een prachtige creaties! Jij hebt zo een leuke stijl!! En deze overzichtjes zijn leuk, ik kom er niet altijd toe om alle blogposts te lezen (al zie ik de meeste wel via facebook), dus dit is wel een fijne manier om ze samen te vatten! Ik snap dat van dat naaien en rust in je hoofd heel goed, heb een beetje hetzelfde… hopelijk wordt mei ook wat rustiger in je hoofd! niet altijd makkelijk he… 😉

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: