Close

Dino-Bas!

For English, scroll down

Ik beloofde jullie hier al dat jullie nog het tweede ‘verjaardagstruitje’ tegoed hadden. We deden immers van ‘bandwerk’ met het Thor-patroon. Ik kocht bij Pieke Wieke ook nog deze jeans tricot met dino’s van Lillestof. Na die met het maantje die u hier kan bewonderen is dit mijn favoriet. Bas zelf is ook een hevig dinosaurusfan, dus deze mocht absoluut niet in zijn kast ontbreken.

In tegenstelling tot de vorige versies maakte ik deze keer de mouwen ook met de goede kant van de stof naar buiten. Hoe meer dino’s hoe meer vreugd! De halsboord en tailleboord maakte ik met de averechtse kant van dezelfde stof aan de buitenkant. Dat is wat ik zo leuk vind aan die jeanstricot: ook de achterkant is te mooi om niet te gebruiken!

De tailleboord is niet voorzien in het patroon, maar omdat het patroon zeer kort viel bij Bas, voegde ik die boord toe en ik ben wel tevreden van hoe dat eruit ziet.

 

 

 

 

 


This is the second sweater I made for Bas’ birthday. I used the Thor pattern again, I love how it looks on Bas. The fabric is another Lillestof Jeans Jersey that I bought from Pieke Wieke. Bas loves dinosaurs big time, so I just had to make this sweater for him!

10 thoughts on “Dino-Bas!

  1. superschattig! Ik hoop dat je die foto’s vandaag niet genomen hebt met dat snikhete weer 😉 nu is het meer weer voor billiekes of zelfs gewoon zwembroekjes :-p

  2. Heel mooi! Ik ken er ook eentje hier die gek is op dino’s … Ik kocht dus onlangs een stofje met dino’s om er een pyjama van te maken, op zijn vraag! Maar t moest wel blauw zijn 😀 verzoeknummers tsss…

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: