Close

De eerste creatie van 2017: De Zwanenprinses

Ik zette 2017 alvast creatief in met een nieuwe Tinnyjurk!

Hevige Netflixfans zijn wij hier, ook de kinderen verkennen er diverse films en series en zo keek Lara onlangs naar De Zwanenprinses. Dit was ook een van mijn favoriete films als kind, dus ik keek graag mee. Vervolgens was het hier al zwanen troef bij het knutselen/spelen/tekenen… Toen ik dit stofje zag verschijnen op haar instagrampagina sprong ik er dan ook op. ’t Was ideaal voor Lara’s nieuwe zwanenvoorliefde.

Ik knipte nogmaals een Tinny met aangeknipte mouwen en rimpelrok. Ik voerde de jurk volledig, voor een wijder uitstaand rokdeel (en wat extra warmte in deze koude winterdagen).

 

Binnenkort volgt trouwens een give-away om mijn nieuwe site te vieren. Alleen weet ik niet goed wat ik best weggeef. Stofjes? Of iets van fournituren? Iets handgemaakt? Adviezen zijn welkom!


(Stoffen in: 3; Stoffen uit: 1; Gekocht en verwerkt: 0)

4 thoughts on “De eerste creatie van 2017: De Zwanenprinses

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: