Close

Over cupcakes en unicorns!

Een tijdje terug zag ik op instagram de allermooiste patroongewichtjes passeren. Kleurige frisco’s, macarons, superleuke cupcakes,… allemaal in fimoklei vervaardigd door Caroline. Ik was instant verliefd en vroeg of ze ze niet verkocht. Bleek dat toch wel het plan te zijn in de toekomst. Ik vroeg me op de hoogte te houden, want de liefde was groot, zeer groot. In mijn hoofd maakte ik dé combinatie die ik graag zou willen. Drie macarons, 2 frisco’s en een eenhoorncupcake moest het worden. Ik gaf mijn keuze alvast door. Caroline was ook zo lief om me foto’s van diverse combinaties door te sturen, zodat ik deze kon visualiseren. Van topservice gesproken!

Ergens op het moment dat ik mijn bestelling plaatste zag ik ook nog de allerschattigste oranje cupcake passeren. Toevoegen aan de bestelling bleek gelukkig geen probleem, vermits die nog nét in het verzenddoosje pastte. En zo mocht ik daags nadien al een prachtig pakje ontvangen. Ik voelde me als een klein kind in de snoepjeswinkel. Wat een prachtig werkjes! En face it… Je zou ook wel zin krijgen om ze op te eten als je ze ziet. Ik toon u nog enkele mogelijke combinaties die Caroline maakte!

Voor meer info kan u terecht bij Caroline op haar facebookpagina of via instagram.

Noot: Ik werd niet gesponsord, ik ontdekte en betaalde deze helemaal zelf, maar vind deze pareltjes zo mooi dat ik ze jullie niet kon onthouden! -proest-

Follow

10 thoughts on “Over cupcakes en unicorns!

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: