Close

Cadeautjes-wishlist voor een naailiefhebster!

Met de feestdagen in het vooruitzicht denken we allemaal aan wat we graag als cadeautje zouden ontvangen. Ik legde het afgelopen jaar een lijstje aan met wat ik graag zou ontvangen.

Cadeaubon De Stoffenkamer

Hiermee kan je weinig misdoen bij mij. Ik ga zeer graag langs bij De Stoffenkamer en geef er dan ook wel behoorlijk wat centjes uit. Het is leuk als dit kan zonder schuldgevoel en dus mét een cadeaubon.

Stoffenschaar

Ik ben reeds in het bezit van een zeer goede stoffenschaar van KAI. Deze bestaat in verschillende afmetingen en ik zou buiten mijn huidige schaar ook de KAI 7250 hebben. Die is iets langer dan mijn KAI 7230.

Strijkijzer/stoomgenerator

Ik kreeg onlangs de mogelijkheid om de Braun Carestyle 7 te testen en ik moet zeggen dat ik al vrij snel verkocht was. Je verklaart me misschien gek, maar ik vind strijken helemaal niet erg. Tenminste, met een degelijk strijkijzer. De Carestyle 7 was duidelijk beter opgewassen tegen mijn berg strijk, dan de stoomgenerator van ‘Denaldi’ die ik nu heb. Pas op, dat laatste beestje doet het ook wel hoor. Maar er was toch wel een duidelijk verschil in gebruiksgemak!

Stevige tafel voor mijn naairuimte

In ons huisje hebben we eigenlijk wel behoorlijk wat ruimte. Ik droom van een eigen naairuimte in de toekomst, maar heb helaas nog heel wat verbouwingswerk vooraleer die droom in vervulling gaat. Momenteel heb ik een naaiplekje aan de tafel in de woonkamer, maar ik zou graag een naaihoekje in onze ‘speelkamer’ willen inrichten. Een leuke, stevige tafel is daarbij een must. Ik keek al eens bij de blauwgele meubelgigant en zag daar onder andere deze praktische tafel.

Raskog Roltafel

foto www.ikea.be

Deze roltafel staat al een eeuwigheid op mijn lijstje. Toen ik op naaiweekend zag hoe praktisch vriendin Adiva Style hiervan gebruik maakte, wist ik het zeker. Dit is een must have!!!

Naaibox

Ik ben ook nog steeds op zoek naar een praktische en degelijke (stevige) naaibox. Tips hiervoor zijn altijd welkom!

Wat staat er zoal op jullie verlanglijstje?


Noot: dit blogbericht verkondigt enkel en alleen mijn eigen mening. Ik mocht de Carestyle 7 uittesten, maar indien ik hier niet tevreden over zou zijn, zou deze mijn verlanglijstje niet gehaald hebben. 

6 thoughts on “Cadeautjes-wishlist voor een naailiefhebster!

  1. Ik ben nog helemaal overtuigd van mijn naaikoffer uit leder van Prym! Goed stevig en er kan alles in dat ik nodig heb voor het naaien, zodat ik niet bij elk project (behalve stoffen en toebehoren zoals passend bias…) opnieuw moet pakken. Daarnaast bestaat er van Prym ook een grote naaibox (plastik) die pak ik bv mee als ik op naaiweekend ga om dan bias, paspel, ritsen ……. uit mijn voorraad als “backup” mee te nemen.

    *hopelijk lezen manlief en de familie jouw blog en gaan veel van jouw wensen met nieuwjaar er zijn! 🙂

    Liefs
    nien

  2. Leuk lijstje, het mijne is gelijkaardig! Ik ben ook nog op zoek naar een praktische en vervoerbare naaidoos. Ook het rolkarretje hoop ik snel te hebben. Ik zal deze blogpost eens achteloos open laten staan op het laptopscherm 🙂

  3. Bij mij staat er ook een goede kartelschaar op, het patroon Rocco (liefst de bundel) en One to Hug, een rolmes en snijmat, de patroongewichtjes van Celinemien, een grote geodriehoek, cadeaubon van de Stoffenmadam en nieuwe dossiermappen voor mijn patronen, want de eerste 150 zijn op! 😮

  4. Bij mij staat er een simflex, een doosje voor spoeltjes, een doos voor naaigaren en een snijmat met rolmes op. Verder ook nog twee stofjes van chat chocolat

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: