Close

Blogtour Toto Jumpsuit – Larth

Een tijdje terug contacteerde Qwinta van Larth me met de vraag of ik het zag zitten een patroontje uit te testen. Vermits ik net terug wat uitdagingen aanging, besloot ik erop in te gaan. Nu moet ik zeggen, jumpsuits/salopettes etc doen het hier ten huize Flaflinko niet zo goed. Lara heeft een hekel aan alles in broekvorm en Bas die is nogal uitdagend op vlak van zindelijkheid. Als Bas naar toilet moet, moet het NU, waardoor salopettes niet echt ideaal zijn.

Ik besloot dus om (het patroon gaat van 18 maand tot 6 jaar gaat) een jumpsuit voor Lara te maken. Ik maakte initieel een lange versie, maar dat was niet naar little Miss L. haar zin, wat resulteerde in het flink inkorten van de broekspijpen.

De broers wilden graag mee poseren, dus deze foto kon ik jullie niet onthouden.

Het Toto-patroon verwerkt zeer vlot. Het uiteindelijke patroon bevat ook de nodige instructies om het geheel aan te passen tot een salopettejurk. Iets waarmee ik die dochter van mij waarschijnlijk een zeer groot plezier zal doen.

Ik voorzag wat sierstiksels in een fluogarentje. Ik vond dat wel een leuk effect op een ‘saaie’ stof.

Wil je ook aan de slag gaan met het Toto-patroontje? Koop het patroon deze week nog aan met 10% korting (code TOTO8). Je steunt er meteen ook het Kinderkankerfonds mee!
Voor meer inspiratie kan u terecht op volgende blogs!

 

5 thoughts on “Blogtour Toto Jumpsuit – Larth

  1. Tja, dochters die weten wat ze willen 😉. Ik vind jouw korte versie supertof met die felle accenten! En zo’n zalige foto met de broers!

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: