Close

Being a Sewpony Addict: the Challenge!

In deze blogpost pende Suz van Sewpony de volgende woorden neer over mij:

Marjolein from Flaflinko is one of my best sewing buddies and she makes AMAZING clothes for her kids, mostly for her daughter, Lara.  I think she has sewn all but two of my patterns so far.  She helped me test the Finch dress with a stunning blue dress and today is sharing another Finch dress in amazing floral.

Ik vond het wel grappig om te lezen, want volgens mij ging het om meer dan 2 Sewpony-patronen die ik nog niet had gemaakt. Ik keek even na en ja hoor. Ik telde er 4! Toen bedacht ik ineens dat ik wel zin had om een tandje bij te steken om deze patronen uit te proberen. Ik kocht ze immers al en Lara wordt er niet jonger op (proest, dat klinkt zo oud), dus het is nu het ideale moment om mijn plan uit te voeren. Het idee? Onder het motto ‘use what you have’ wil ik die resterende 4 patronen van mijn lijstje schrappen tegen het einde van dit jaar.  Benieuwd of mij dat gaat lukken? Haha, jij niet alleen! U weet vast dat uitstelgedrag mij niet vreemd is.

In this blogpost Suz from Sewpony said the following things about me:

Marjolein from Flaflinko is one of my best sewing buddies and she makes AMAZING clothes for her kids, mostly for her daughter, Lara.  I think she has sewn all but two of my patterns so far.  She helped me test the Finch dress with a stunning blue dress and today is sharing another Finch dress in amazing floral.

I smiled when I read these things about me, and I did the necessary math to find out there are 4 Sewpony patterns that I haven’t sewn so far. Challenge accepted, was the exact sentence that came to mind. I decided that I want to sew these 4 patterns before the year is over. I’m not sure if I will succeed, since procrastinator is my middle name. But I’m giving it a shot!

Ik wou jullie natuurlijk het overzicht der gemaakte patronen niet onthouden.

Here is a summary of the Sewpony patterns I did use!

Finch dress

Jeune Twin Set

Catherine Cardigan

Issie Top

Uitgelicht Issie top

And I have at least 2 unblogged basic unblogged Issie tops.

Cosi Swimsuit

Cosmo dress

Juliette dress

Miss Polly dress

Doe jij graag mee aan de challenge? Maak dan een blogpostje net zoals ik, of deel je sewpony creaties met #sewponyaddict op Instagram. Je links kan je toevoegen in onderstaande link party, vergeet me niet te taggen (@flaflinko) op instagram!

If you are inspired by this challenge, feel free to join! Make a blogpost about your missing Sewpony garments  and/or share your creations with #sewponyaddict on Instagram. Don’t forget to tag me (@flaflinko).

Links can be added to this Link party!


2 thoughts on “Being a Sewpony Addict: the Challenge!

  1. It’s a great idea! I haven´t sew as much as Sewpony pattern as you, but I feel inspired by your idea. I’ll try to achieve this challenge.
    Trank you!!

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: