Close

As we speak

Loslaten van

De nasleep van Stik Belgique houdt me nog wat bezig. Het hele gegeven zorgde er wat voor dat bepaalde overzichten die ik bijhield op mijn blog (wat ik naaide, wat ik kocht, wat ik verbruikte) uit het oog werden verloren. Een inhaalmanoeuvre zal nog wel volgen, maar momenteel staat mijn hoofd er niet zo naar. Dus voorlopig zit ik wat achter op dat vlak. Het loslaten is nodig, want ik geniet wel van wat herwonnen rust.

Lezen

Waar het naaien en bloggen wat op de achtergrond is geraakt, kan ik mijn hartje nu ophalen met lezen. Ik heb dat altijd graag gedaan, maar zoals het ook met naaien gaat, is het zo met z’n periodes. De laatste week las ik al 2 boeken uit op mijn kindle. De rust die het mij brengt is heerlijk!

Energie

De energiebalans staat op dit moment niet in het rood. Overschotten heb ik nog steeds niet, maar ik voel dat het momenteel ok is. Bewaken van mijn tijdsbesteding blijft hoe dan ook essentieel, want ik bekoop het nog steeds wanneer ik over mijn grens ga, maar voor mij is het al dik ok dat ik me niet voortdurend voel alsof ik door een trein werd aangereden.

Plannen

Hoe het ook zij, ik kan niet zo gemakkelijk ‘niks’ doen. In mijn hoofd broed ik steevast op nieuwe plannetjes. Zo heb ik op dit moment ook alweer 2 projecten in de pijplijn zitten. Spannende dinges!

Naaiweekend

Binnenkort staat er opnieuw een naaiweekend op de planning. Tijd dus om lijstjes te maken zodat ik de nodige voorbereidingen kan treffen.

2 thoughts on “As we speak

  1. O jij ook zo’n boekenliefhebben? Ik alleszins ook, en net als bij jou gaat dat met vlagen. Ken je goodreads? Ideaal om alles op vlak van boeken bij te houden!

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: