Close

A plain and simple Julia Sweater

‘Schoolzwemdag’ is de enige dag waarop Lara van ons een broek en een trui moet aandoen. Lara draagt immers bij voorkeur rokjes en jurkjes, zelfs als het buiten vriest (met broekkousen dan weliswaar). Deze Julia Sweater maakte ik voor die gelegenheid. Heel basic, zonder franjes. Gemakkelijk om aan en uit te doen stond hier centraal. Ik vind de sweater echt prachtig in al z’n eenvoud, soms heb je niet meer nodig.

Na een schoolzwemdag plaatste ik Lara even voor de lens, ze was niet echt opgetogen, dus u moet het met boze blikken doen. Tot we met een photobomber zaten tenminste…

When Lara goes to swim with her class, we make her wear a sweater and pants. She normally prefers skirts and dresses, even when it’s freezing outside. I made the Julia Sweater for this occasion. A very basic version as comfort was my priority. 

I took these pictures after a schoolday, so you’re in for a treat with some really angry looks. Until we had a photobomber that is…

En hier is ze dan, onze poes Minoes.
Ladies and gentlemen, I present you Minoes! 

Stof: Stof&Co Lokeren


(Stoffen in: 22; Stoffen uit: 18; Gekocht en verwerkt: 5)

18 thoughts on “A plain and simple Julia Sweater

 1. Nina draagt ook haast nooit broeken 🙂 dus ik herken het! Soms draagt ze dan wel eens een broek, en dan vind ik het wel schattig. maar ach, ze is 4, ik laat haar maar.

  1. Hier mag ze ook gerust jurkjes en rokken dragen als ze wil. Ik waarschuw soms voor koude benen, maar kijk, als ze dan nog een rokje aan wil, dan kan ze er ook de gevolgen bij nemen. Maar bij het schoolzwemmen is makkelijk en zelfstandig aan- en uitkleden prioritair en dan dringen we ons gedacht toch even door 😉

 2. Heel mooi en wat leuk die foto’s met de poes. Heel herkenbaar ook. Ons Femke is ook zot op onze poes Nina. Ze kan daar vanalles mee aanvangen wat wij niet moeten proberen ?.

  1. Haha, dat herken ik, vooral dan in onze jongste. Bas die sleurt die kat overal heen en dat beest laat hem maar doen… 🙂

 3. Da’s nu een outfit waar mijn oudste helemaal blij van zou worden: comfy en blauw, met een broek (liever nog een joggingbroek :-)). Toffe foto’s, met de poes erbij!

 4. Soms moeten we es van “keep it plain and simple en vooral comfy” doen. Zeker voor die zwemdagen. Goed gedaan!

 5. Ohjee, dat enthousiasme bij die eerste foto’s 😀 Gelukkig kwam de poes redding brengen 😀

  Gelukkig is er maar één zwemdag in de week, kan ze de andere dagen stralen in haar jurkjes en rokjes, alhoewel deze trui ook gewoon leuk is hoor!

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: